В изминалия 25-и кръг в елитните групи, станахме свидетели на

...
В изминалия 25-и кръг в елитните групи, станахме свидетели на
Коментари Харесай

ТОП 5 Спасявания от 25-ти кръг в Елитните групи

В миналия 25-и кръг в елитните групи, станахме очевидци на доста положителни спасявания. Ето и кои от тях попаднаха в топ 5 класацията на „ Лигата на гениите “.

На петото място остана спасяването на Вилислав Михайлов от Етър, против тима на Спартак (Плевен) в елитната група до 15 години. Въпреки напъните на вратаря тима му загуби с 2:0.

На четвърта позиция се подреди спасяването на Антоан Манасиев от Черно море против Славия в тимовете до 17 години. Благодарение на неговите изяви „ моряците “ записаха значими 3 точки против „ белите “, като стражът на варненци за следващ път попада в нашата ранглиста, откакто през миналия кръг стана № 1.

На трето място остана Теодор Исмаил, като стражът на „ железничарите “ обезпечи точка против Дунав (Русе) в елитната група до 15 години.

В подножието на върха остана Марио Шишков от Славия U15. Въпреки неговите старания „ белите “ изгубиха от Черно море с минималното 0:1.

Наградата за най-хубаво избавяне на кръга завоюва Иван Кехайов от Септември. Той бе с съществена роля за това отборът му да нанесе първа загуба на Лудогорец в елитната група до 15 години.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР