В изказване във Владивосток, където руският президент Владимир Путин се

...
В изказване във Владивосток, където руският президент Владимир Путин се
Коментари Харесай

Путин: Русия разработва оръжие на нов физически принцип

В изявление във Владивосток, където съветският президент Владимир Путин се срещна с водещите на главните сесии на Източния стопански конгрес (ИИФ), той разгласи, че Русия работи по основаването на нов вид оръжия, написа Факти.бг.

Ето какво таза той:

" Ако погледнете към сферата на сигурността, оръжията на нови физически правила ще подсигуряват сигурността на всяка страна в близката вероятност. Ние разбираме това доста добре и работим в тази тенденция.

Неизползвани технологии и правила

Руският президент не посочи защо оръжие тъкмо става дума. Агенция ТАСС отбелязва в тази връзка, че оръжията, учредени на нови физични правила, допускат потреблението на качествено нови или неизползвани до момента технологии и правила на деяние. Такива оръжия нормално включват да вземем за пример лазерни, инфразвукови и радиочестотни оръжия.

През март 2018 година Путин посвети забележителна част от обръщението си към Народното събрание на Руската федерация точно на представянето на нови съветски оръжия. Тогава той приказва по-специално за ракетата " Сармат " и хиперзвуковия комплекс " Кинжал ", подводните безпилотни летателни апарати с междуконтинентален обхват на деяние и новата крилата ракета с нуклеарен мотор, " която ще има безграничен обхват и непредсказуема траектория на полета ". Някои от тези оръжия към този момент са признати на въоръжение, а други, по публични данни, към момента се създават.

Инфлацията като заплаха

В речта си на форума във Владивосток Владимир Путин засегна и стопански тематики. По-специално той предизвести за рисковите последствия от неконтролирана инфлация за националната стопанска система.

Путин съобщи, че не е склонен с изказванията, че съветската стопанска система се трансформира в " прекомерно държавна ". Бизнесът и страната би трябвало да бъдат равноправни сътрудници, сподели той. Правителството не вижда нужда от увеличение на данъчната тежест, добави президентът.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР