Над 1300 деца и ученици от цяла България и Р

...
Над 1300 деца и ученици от цяла България и Р
Коментари Харесай

Над 1300 деца от България и Северна Македония оживиха центъра на Благоевград, започна фестивалът Шарено цвете

Над 1300 деца и възпитаници от цяла България и Р Северна Македония ще трансфорат през днешния ден и на следващия ден площад „ Македония “ в център на гения и фолклорното изкуство.
IV Международен фестивал „ Шарено цвете “ бе открит от шефа на Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград Богдана Костадинова.
Празничната стратегия стартира с букет от фолклорни осъществявания, след което зам. - кметът по обучение и бизнес развиване Боряна Шалявска приветства присъстващите и награди част от участниците.
„ Нашите цветя, нашите деца - най-ценното в обществото ни, са вдъхновението, което черпим всеки ден. Мили деца, наслаждавайте се на всяко едно предизвикателство и премеждие, което този прелестен фестивал ви дава “, сподели зам. -кметът Боряна Шалявска.
Целта на фестивала „ Шарено цвете “ е да разпространява фолклорното благосъстояние на България, да даде опция за изява на деца и млади гении в региона на музикално-танцовото изкуство в разнообразни категории - национално пеене, национални танци, национални принадлежности.
Инициативата е проведена от Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград с поддръжката на Община Благоевград и няма конкурсен темперамент.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР