В Италия бе съобщено за още две убийства на жени,

...
В Италия бе съобщено за още две убийства на жени,
Коментари Харесай

След жестокото убийство на 22-годишно момиче - още две жени са убити от съпрузите си в Италия

В Италия бе обявено за още две убийства на дами, откакто през вчерашния ден две дами бяха убити от съпрузите си, съобщи италианската новинарска организация АНСА, представена от Българска телеграфна агенция. 
Прочетете още
Съобщава се, че 66-годишна жена от индийски генезис е била пребита до гибел от брачна половинка си с бухалка за крикет в град Салсомаджоре Терме покрай Парма, област Емилия-Романя, а 42-годишна жена е била намушкана с нож от брачна половинка си пред очите на едно от децата им в Андрия, област Пулия.

В първия случай мъжът, също от индийски генезис, е бил арестуван от карабинер, който се намесил, откакто чул виковете на дамата. Във втория случай се оповестява, че след това мъжът се е обадил на карабинерите и се е предал.

Новите убийства на дами идват на фона на продължаващия публичен яд от бруталното ликвидиране на 22-годишната Джулия Чекетин от 21-годишния ѝ някогашен другар Филипо Турета на 11 ноември. Убийството притегли вниманието на медиите и докара до ново ниво на осъзнаване на нуждата от решение на казуса с насилието, учредено на пола, в Италия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР