В интервю по-рано този месец единият син на Бритни Спиърс

...
В интервю по-рано този месец единият син на Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се извини на синовете си

В изявление по-рано този месец единият наследник на Бритни Спиърс Джейдън Джеймс съобщи, че майка му търси внимание в обществените мрежи. Изпълнителката не отсрочи отговора си дълго - в Instagram тя написа обява, че е ядосана и желае да бъде чута. Която по-късно обаче я изтри.
 Бритни Спиърс, Джейдън Джеймс, Шон Престън и за какво не участваха на сватбата на майка си
Лоша майка ли е Бритни Спиърс

Семейната драма продължава

Дни преди рождения ден на момчетата, Бритни приказва за решението им да не я виждат. Певицата декларира, че също не би желала да ги вижда тъкмо в този момент. Но прибавя " до момента в който не се усещам ценена ".

В опитите си да бъде част от живота на синовете си Спиърс споделя, че се е чувствала обезверена и жалка. " Всичко, което знам е, че любовта ми към децата ми е повече от всичко и скърбя, в случай че в миналото съм ви наранила по някакъв метод ", споделя поп изпълнителката.
 Снимка 587517

По-късно тя непосредствено се обръща към тях: " Джейдън и Престън, боготворя ви ".

Бритни Спиърс изрази и очакванията си, че синовете ѝ упражняват с боксовата круша, която им е подарила, като ги похвали като " невероятни във фитнеса " и " умеещи всичко, което вършиме ".

" Благословена съм даже единствено, че мога да ви нарека мои. Просто желая да го знаете ", приключва тя.

В изявлението си за The Daily Mail на 1 септември Джейдън Джеймс съобщи, че той и брат му Шон Престън се усещат комплицирани по отношение на това по какъв начин певицата употребява обществените мрежи. Престън е " помолил майка ми да не разгласява фотосите му и тя въпреки всичко го направи. "

И прибавя, че " обществените мрежи ѝ оказват помощ... Така че в случай че това е нещото, което желае да прави, да го прави. Няма да я ненавиждам за това. В същото време би трябвало да осъзнае какво е това, което я стопира да обича фамилията си ".

По думите му майка му разгласява в Instagram, с цел да притегли внимание. " Това продължава от години и има огромна възможност в никакъв случай да не спре, само че аз въпреки всичко се надявам, че ще се случи ".
 Бритни Спиърс, документалните филми за нея и за какво се усеща унизена от тях
Защо Бритни се усеща унизена от филмите за себе си

Изпълнителката не е удовлетворена от...

Днес, 14 септември, е значим ден за Бритни Спиърс. Именно на тази дата се раждат двамата ѝ сина - Джейдън става на 17, а Шон на 18 години. Певицата не пропусна да означи празника, като качи фотография в Instagram на нея с двете момчета. " Честит рожден ден, Престън и Джейдън! Обичам ви толкоз доста! ", написа тя, отбелязвайки, че фрагментът е от предходната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР