В интернет се появиха снимки на първия смартфон с марката

...
В интернет се появиха снимки на първия смартфон с марката
Коментари Харесай

Илън Мъск подготвя свой смартфон, който ще носи името “Tesla Phone“

В интернет се появиха фотоси на първия смарт телефон с марката Tesla. Това е следващо начинание на шефа на компанията Илон Мъск, който с изключение на с електрически автомобили се занимава с галактически планове и прокопаване на транспортни тунели.

Tesla Phone, както се назовава устройството, се отличава с първокачествен ъглов дизайн и флагмански характерности, които не отстъпват на джаджите от водещи производители. Снимка на смарт телефона и изложение на характерностите са оповестени в уеб страницата Gizchina, показват от technews.bg

Предполага се, че Tesla Phone ще има „ невидима камера” – това се вижда от надпис на едно от изображенията на устройството. Вероятно смарт телефонът ще получи електрохромно стъкло, което може да стане транспарантно или потъмнено и тогава камерата в действителност няма да се вижда под него.

Отбелязва се също, че такова стъкло към този момент се употребява в спортни коли и е показано в смарт телефона OnePlus Concept One.

Tesla Phone е построен въз основата на чипсет Snapdragon 898, има 4K екран, три задни камери с главен 108-мегапикселов датчик и потенциал за предпазване до 2 TB. Цената към момента не е оповестена.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР