В интернет се появи списък със 100-те най-красиви мъже :

...
В интернет се появи списък със 100-те най-красиви мъже :
Коментари Харесай

10-те най-красиви мъже на тази година, избрани от хора по цял свят

В интернет се появи лист със 100-те най-красиви мъже: главните красиви мъже на миналата година бяха определени от консуматори на обществени мрежи, а не от жури. Отначало всички искащи предложиха своите претенденти, по-късно посредством гласоподаване бяха определени състезатели. И най-после, 100-те участници, които реализираха най-вече лайкове, бяха в този лист.

Топ 10 мъже, които през 2018 година са се трансформирали в пример за мъжка прелест.

1. Майкъл Б. Джордан, артист

Майкъл Б. Джордан стана прочут на аудитория с помощта на функциите си във филмите „ Fruitvale Station ” и „ Creed: The Rocky Legacy ”. За да играе безапелационно, той упражнявал в продължение на година всеки ден и спазвал строга диета. Майкъл похарчи парите за закупуване на огромно имение, където в този момент живее с родителите си.

2. Чагатай Улусой, модел и артист

Родителите на Чагатай Улусой имат босненски и български корени. Това може да изясни ексцентричния му външен тип. В учебно заведение Чагатай се занимавал професионално с баскетбол, само че по съвет на приятелите почнал да взема часове по актьорско майсторство. Сега той е един от най-популярните артисти в Турция.

3. Хенри Кавил, артист

Поради обстоятелството, че неговите функции непрестанно отиват при други, Хенри е бил именуван най-нещастният артист в Холивуд – до момента в който не взе участие в ролята на Супермен във кино лентата „ Батман против Супермен: В зората на справедливостта “. Заглавието незабавно се промени на противоположното. Освен това Хенри Кавил е прочут деятел за правата на животните и полиглот, той приказва четири езика.

4. Уилям Леви, артист

Актьорът Уилям Леви не е новопостъпил при започване на най-красивите мъже в света. И този път решително заема мястото си в челната десетка. Бейзболът оказа помощ на емигранта от оскъдно кубинско село да стигне до славата – той получи университетска стипендия и съумя да спести пари за класове по актьорско майсторство. И славата му пристигна, откакто взе участие в шоуто „ Танци със звездите “.

5. Тони Махфуд, модел

Немец със сирийски корени, Тони Махфуд не е незабравим единствено с екзотичния си външен тип: той стартира като надарен фотограф и художник, който разгласява работата си в обществените мрежи и по този метод притегли вниманието. Сега с Тони си сътрудничат най-известните международни марки, а акаунтът му в Instagram има 3,5 милиона клиенти.

6. Марлон Тейшейра, модел

Бразилецът Марлон обича да сърфира повече от всичко друго. Когато Марлон е на 16 години, баба му го среща със своя другар, притежател на организация за моделиране, а младежът незабавно е определен за фешън ревю. И преди 10 години, през 2008 година, той победи Парижния подиум.

7. Макси Иглесиас, артист

Преди да стане прочут артист, Макси работи като диджей. Тогава имаше дребни кино функции. Истинската популярност му донесе роля в известния испански сериал „ Физика или химия “. Веднъж Макси призна, че би желал да взе участие във кино лентата със своят кумир Хавиер Бардем.

8. Джейми Дорнан, артист

Джейми Дорнан е роден в град Холивуд, в Северна Ирландия. Кой би си помислил, че след няколко десетилетия той ще взе участие в този доста холивудски и ще вълнува фантазиите на почитателите си с основната роля във кино лентата „ 50 нюанса сиво “?

9. Зейн Малик, артист

В младостта си Малик, британец с пакистански корени, се занимава с бокс и композира рап. На 17-годишна възраст майка му го заведе на прослушване за The X Factor и това може да се смята за насочна точка на музикалната му кариера – първо в група One Direction, а по-късно соло. И през 2017 година Зейн записа песента Dusk Till Dawn дружно с превъзходната Sia.

10. Ким Таехен, певиц

Първото място в листата още веднъж отива на южнокорейски художник с ангелска осанка Ким Таехен, който е по-известен с театралното си име V (V). Таехен обича да се заблуждава на сцената и в никакъв случай не крие страстите си. Може би частично поради това той има толкоз доста почитатели по целия свят.

Съгласен ли сте с болшинството? Ако смятате, че някой е бил несправедливо пропуснат или просто желаете да предложите вашия претендент, не забравяйте да напишете за това в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР