В интерес на истината този стил ми допада. Не искам

...
В интерес на истината този стил ми допада. Не искам
Коментари Харесай

Сама Си Призна! Ето Коя Е Голямата Любов На Симона Загорова!

В интерес на истината този жанр ми подхожда. Не желая да се заричам авансово, че идващите ми части ще са безусловно в тази стилистика, защото считам да съм друга във всеки план “, споделя Симона пред „ Шоу “. Щерката на Глория е на мнение, че в една ария би трябвало да има провокация, само че не би трябвало да се прекалява. „ Определено се отпуснах в този клип, не мислех доста. Винаги обаче съм била в естествени граници, не съм прекрачвала това. Трябва да има провокация, само че съм срещу простотията “, безапелационна е Симона.

Певицата признава, че не толкоз смела, с цел да прави клипове като на Гери-Никол и Тита. „ При тях има провокация, само че не е нещо неразрешено и така нататък Но аз съм напълно различен човек и не бих посмяла да съм чак толкоз смела “, споделя Симона.

Тя споделя още, че не я интересува какво мислят хората за нея, както и че сравненията с Глория не я нервират. „ Може би щеше да ме нервира, в случай че майка ми не беше красива. Нито желая да трансформирам нещо в живота си, нито ме интересува какво мислят за мен “, споделя Симона.

На въпроса дали е скарана с гаджето си Симеон Симона не дава съответен отговор. „ Не желая да уточнявам някакъв отговор. Ще кажа единствено, че сега съм доста щастлива и нито интимната обич или връзка с някого са отговорни за това. Прави ме щастлива пеенето и сега любовта съм я оставила на назад във времето, виждам си кариерата. Не обичам хората да знаят персоналните ми връзки. Нека се интересуват от работата ми, другото е ненужно. В момента не ми би трябвало връзка и съществени връзки, имам други цели “, споделя певицата.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР