В Индонезия 41-годишна богата собственичка на магазин за хранителни стоки

...
В Индонезия 41-годишна богата собственичка на магазин за хранителни стоки
Коментари Харесай

16-годишен се ожени за 41-годишна приятелка на майка си СНИМКИ

В Индонезия 41-годишна богата собственичка на магазин за хранителни артикули на име Мариана се омъжи за 16-годишния Кевин, наследник на най-хубавата й приятелк.

Жената е с 25 години по-възрастна от новия си избраник. Майка му, сватовница, ги срещнала, тъй като желала да помогне на Мариана да изкара предходния си провален годеж.

Сватбената гала се състоя на 30 юли в индонезийското регентство Самбас, най-северното регентство в провинция Западен Калимантан.

Mirror отбелязва, че майката на Кевин, Лиза, е одобрила избора на младите съпрузи. Самата тя поканила сина си да се ожени за Мариана, като желала да я поддържа в сложен миг, до момента в който тя била изпаднала в меланхолия след несполучлив годеж с бивше гадже. Според Лиза момчето било ненадейно от това предложение, само че се съгласило да стартира диалог с Мариана. Скоро младежът се влюбил в жена и й предложил брак след два месеца връзка.
 Сватба, сватбена гала, стара жена, 16-годишно момче, женен младеж, младоженка, млад жених, студент, другар на майката Кевин и Мариана бяха осведомени от майката на момчето, която е най-хубавата другарка на булката Снимка: CEN
Мариана твърди, че макар възрастовата разлика от 25 години, Кевин се държи като същински възрастен мъж. Много консуматори на обществените медии обаче не имат вяра в искреността на чувствата им и допуснаха, че момчето се е оженило поради материални облаги. Въпреки това, самата двойка и техните близки изрично опровергават сходни изказвания.

След сватбата младежът сподели, че ще работи в магазина, а новата му младоженка показа, че въпреки и млад, бракът към този момент го е направил по-зрял. Мариана и Кевин обаче се сблъскаха и с първите си компликации. Двойката ще би трябвало да потвърди легитимността на брака си, откакто Индонезийската комисия за отбрана на детето (KPAI) в Западен Калимантан се намеси.

Говорител на KPAI сподели, че бракът не е трябвало да се състои, защото момчето е под 18 години. Те посетили двойката и им споделили, до момента в който тече следствието, че би трябвало да спят в обособени кревати. Ако бракът не бъде анулиран, тогава те ще би трябвало да изчакат две години, преди да се впуснат във физическа връзка.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР