В имението на Жоро Шопа край Барселона ченгетата се натъкнали

...
В имението на Жоро Шопа край Барселона ченгетата се натъкнали
Коментари Харесай

Паднаха Им Очите! Няма Да Повярвате Какво Откриха Полицаите В Имението На Жоро Шопа!

В имението на Жоро Шопа край Барселона ченгетата се натъкнали на впечатляваща сбирка от часовници и бижута Семерджиев е въдворен в арест в Мадрид в очакване на екстрадицията си и евентуално ще изкара лятото в испанска килия, до момента в който правосъдните управляващи уредят отзоваването му в България, твърди lupa.bg.

У нас Жоро Шопа ще бъде съден за укривателство известно семейство хотелиери, които от месеци са в следствения арест. Срещу Семерджиев ще бъде повдигнато и друго обвиняване – за пране на пари от незаконна активност, само че към този момент детайлите от това следствие се пазят в загадка от Специализираната прокуратура.

Според неофициална информация, става въпрос за голяма сума пари с непостоянен генезис – над 12 милиона лв.. Източник от високите етажи на Министерство на вътрешните работи пък разкри прелюбопитен подробност към задържането на Семерджиев в къщата му в Кабрера де Мар. Дошлите да арестуват Жоро Шопа испански служители на реда са се натъкнали на впечатляваща сбирка от първокласни швейцарски часовници и дизайнерски бижута – мъжки и дамски, заключени в сейф.

Полицаите описвали към 2 часа скъпоценностите на Семерджиев, които имали достоверни документи за генезис. „ Часовниците са на обща сума към 2 милиона евро – става въпрос за неповторими модели на „ Вашерон Константин “, „ Картие “, „ Аудемар Пиге “, „ Юлис Нарда “, „ Зенит “, „ Хублот “ и други реномирани марки.

Интересно е от кое място Семерджиев ще потвърди произхода на средствата, с които е закупил часовниците “, споделя източникът. Георги Семерджиев пред имението си в Кабрера де Мар дружно с различен " горист " баровец с прякор Брото. В България Георги Семерджиев – Шопа от дълго време стана легендарен със пристрастеността си към свръхлуксозните часовници. Той дори стопанисва бутици за тиктакащи скъпоценности в София, а и в Букурещ.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР