В има някои неща, които са невъзможни, други - на

...
В има някои неща, които са невъзможни, други - на
Коментари Харесай

Михаил Миков очаква БСП да излезе по-зле от това управление

В има някои неща, които са невъзможни, други - на ръба на конституцията, трети - към този момент стартират да ги анулират . Това съобщи пред БНР Михаил Миков, някогашен ръководител на Народното събрание, министър на вътрешните работи в държавното управление на тройната коалиция.

По негови думи в този момент е имало повече пиар и популизъм и упованията на хората за образуване кабинет са ги създали по-малко придирчиви към всичко, което се приказва.

Той изрази мнение, че в евентуално всяка от страните има свои причини, почиващи на закона или на обстоятелствата.
 Станишев: Министерският пост на Нинова е неточност за Българска социалистическа партия
Станишев: Министерският пост на Нинова е неточност за Българска социалистическа партия

Премиерът е като татко на огромно, от време на време свадливо, семейство

Извън тази война стоял въпросът за правораздаването. Ако има сериозен диалог, то той би трябвало да бъде за това по какъв начин съдят съдиите в България, категопичен бе Миков.

Според него сега ГЕРБ желаят да заблудят хората, че през днешния ден става въпрос за ляво ръководство. Той акцентира, че това е едно демократично ръководство.

" Когато политиката не е в полза на болшинството жители, това не може да бъде окачествено като ляво. ГЕРБ по тактически съображения желаят да боядисат държавното управление в ляво, с цел да закачат етикета " Лявото се провали " и да претендират в вероятност още веднъж за завръщане. Те ще бъдат дясната съпротива. Днес имаме дяснолиберално ръководство. Имаме дясноконсервативна съпротива, която ще даде благо и драго, с цел да зачеркне вероятността пред лявото ", разяснява Миков.
 Българска социалистическа партия даде единодушие за сключване на съдружното съглашение
Българска социалистическа партия даде единодушие за сключване на съдружното съглашение

Това стана единомислещо със 138 гласа " за "

Според него огромният проблем на грешките ни е късата памет. За Миков вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия не са толкоз значими, колкото това дали доверието на хората ще се върне. Той е песимистичен, че това ще се случи.

О т това ръководство Българска социалистическа партия ще излезе по-зле поради това, че преобладаващите фактори в него имат дяснолиберални разбирания, съобщи той и добави, че дребните обществени решения се вършат и от десни в политиката.

Миков предвижда, че държавното управление няма да изкара цялостен мандат и върху това ще въздействат външнополитически фактори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР