В хотелите и други подобни обекти в Чехия вече няма

...
В хотелите и други подобни обекти в Чехия вече няма
Коментари Харесай

Висш чешки съд отмени част от ограничителните мерки за хотелите

В хотелите и други сходни обекти в Чехия към този момент няма да се ползват рестриктивните мерки против ковид, съгласно които гостите би трябвало да са имунизирани против Коронавирус -19 или да са прекарали болестта.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30402
Това стана допустимо, откакто Върховният административен съд на страната анулира тези условия като правно неоснователни, съобщи ДПА.

Магистратите дефинираха въведената и анулираната от тях мярка като оказване на индиректен напън върху хората да се имунизират. Те споделиха още, че не трябва клиентите по предписание да бъдат считани за инфектирани, в случай че нямат признаци.

Правителството разполага с една седмица период да посочи мярката, касаеща хотелите и други сходни обекти.

Междувременно разновидността Омикрон сложи нов антирекорд в Чехия 57 195 новозаразени за денонощие, заяви здравното министерство. На седемдневна база броят на новозаразените на 100 000 поданици в Чехия се е нараснал на 2483.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30402  Албания реализира 56 % имунизация, само че държавното управление остава внимателно Албания реализира 56 % имунизация, само че държавното управление остава внимателно  Област Русе минава в трета фаза от Коронавирус проекта Област Русе минава в трета фаза от Коронавирус проекта  Заболеваемостта в Монтанско понижава за пръв път от месец насам Заболеваемостта в Монтанско понижава за пръв път от месец насам
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР