В хода на специализирана полицейска операция за противодействие отглеждането и

...
В хода на специализирана полицейска операция за противодействие отглеждането и
Коментари Харесай

Спипаха възрастно семейство да отглежда и суши над 50 кг канабис

В хода на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне развъждането и разпросранението на наркотични субстанции, извършена на територията на ОДМВР – Велико Търново през вчерашния ден са осъществени инспекции в парцели на територията на районно управление (на МВР) – Павликени и Елена.

От унаследен парцел в Павликени, населяван от възрастно семейство и съна им е открита външна оранжерия с 10 чувала и три саксии със засети в тях растения от рода на конопа, с общо тегло на листната маса 29 кг.



В стая на къщата са открити и конфискувани още близо 2 кг от същите растения.



В прилежащ парцел полицейските чиновници намерили над 2 кг от растенията, за които е изяснено, че са били изхвърлени през прозорец на проверявания парцел при появяването на униформените.

70-годишния жител е арестуван за период до 24 часа. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.



При претърсването в една от стаите полицйските чиновници се натъкнали и на 11 ловни патрона, за които 66-годишната му брачна половинка е обяснила, че са останали от починалия й татко. Срещу нея е формирано бързо произвеждане за противозаконното предпазване на муниции.

При инспекция на парцел в еленското село Чешма полицейските чиновници са намерили полусуха листна маса, с тегло към 21 кг, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. Наркотикът е конфискуван. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР