В хода на образуваното срещу Евгени Коцев производство е установено,

...
В хода на образуваното срещу Евгени Коцев производство е установено,
Коментари Харесай

Внимание! Ако Евгени Коцев Предложи Да Ви Лекува Трябва Да Бягате С 200!

В хода на формираното против Евгени Коцев произвеждане е открито, че живее в кв. " Лозенец " в града. Същият бил приключил висше обучение за медицински експерт, само че все още бил незает. За да си обезпечава приходи Евгени Коцев почнал да практикува специалността на общо практикуващ доктор, като обособил помещение като лекарски кабинет, в което приемал заболели пациенти, предписвал и назначавал лекуване, издавал съответни медицински документи.

Коцев е неведнъж осъждан за закононарушения от общ темперамент, като са му налагани разнообразни по тип и размер санкции, включително и дейно " отнемане от независимост ". Обвиняемият е бил осъждан за осъществени от него закононарушения през 2009 година и през 2011 година

Районният съд е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че Коцев е направил закононарушението, за което е притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение.

Взетата по отношение на Коцев мярка за неотклонение може да се апелира и стачкува пред Окръжен съд - Стара Загора.

Dir.bg напомня, че Коцев е лекувал най-вече роми, бе открито, че в нескончаем интервал от време е правил медицински прегледи, операции и даже визити по домовете на стотици " пациенти ", без да има нужната дееспособност и подготовка

През 2011 година възрастен старозагорец, който също го е посещавал, умря. Тогава при постъпването на болния в Центъра за незабавна помощ, синът на болния декларирал, че татко му е бил лекуван от доктор, който имал частен кабинет в старозагорския кв. " Лозенец ". При осъществената инспекция на място е открито, че Коцев бил санитар в Университетската болница в Стара Загора, само че се представял за доктор в ромската махала.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР