В характерния си емоционален стил Медведев отправи заплахи към НАТО

...
В характерния си емоционален стил Медведев отправи заплахи към НАТО
Коментари Харесай

Медведев заплаши Вашингтон с ракета Циркон: Никога няма да има прошка!

В присъщия си прочувствен жанр Медведев насочи закани към НАТО и непосредствено към Съединени американски щати.

Влизането в употреба на многоцелевата фрегата " Адмирал Горшков ", въоръжена с хиперзвукови крилати ракети " Циркон ", ще накара всеки, който основава директна опасност за Русия, да се замисли, съобщи заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев, представен от ТАСС, редаде Стандарт.

" Главният подарък за новата година с военен комплект ракети " Циркон " пое през вчерашния ден към крайбрежията на страните от НАТО. Хиляда километра обхват на деяние с хиперзвук със скорост 9 маха и опция да бъде употребен всевъзможен заряд с гаранция за превъзмогване на всяка противовъздушна защита. Да постои на 100-тина благи (около 160 км - бел. ред.) от брега, по-близо до река Потомак. Така че радвайте се! Може да накара да се замисли всеки, който основава директна опасност за Русия и за нашите съдружници ", написа Медведев в Телеграм.

За враговете на Русия и техните поддръжници " в никакъв случай няма да има амнистия ", акцентира Медведев. " Ще беседваме с вас на езика на силата, откакто различен не разбирате. И ще пускаме още по-съвременно оръжие. Ще бием с него нацистката мърша ", заключи Медведев.

Съединени американски щати и Германия предават бронирани машини на Украйна, се споделя в взаимно изказване от американския президент Джо Байдън и канцлера на Федерална Република Германия Олаф Шолц, представено от Bloomberg. Така двете страни ще окажат поддръжка за доста усъвършенстване на огневата мощност на силите на Киев, за което незабавно настоя украинският президент Володимир Зеленски. Германия също ще последва образеца на Съединени американски щати в даването на система за противоракетна защита Patriot на Украйна.

Руският президент Владимир Путин подреди на силите си да спрат боевете в Украйна за 36 часа, считано от обедните часове на деня, само че Зеленски и Байдън отхвърлиха този ход като " машинация “. От Кремъл разясниха, че Путин е дал заповедта във връзка честването на Коледа, която част от православните християни означават на 7 януари.

По-рано турският президент Реджеп Тайип Ердоган прикани Путин да разгласи едностранно преустановяване на огъня, макар че Москва се придържа към позиция, че Киев първо би трябвало да отстъпи. Агенцията отбелязва, че това е първият случай, в който Ердоган – основен съдружник на Путин – приканва за прекратяване на боевете без условия за Украйна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР