В горещото политическо, спортно и астрономическо лято вестник Марица продължава

...
В горещото политическо, спортно и астрономическо лято вестник Марица продължава
Коментари Харесай

Четете в Марица: Разследват умишлен палеж в тютюневия скла...

В горещото политическо, спортно и астрономическо лято вестник " Марица " продължава да вади най-горещите вести първо за вас, правилните ни читатели. Поредният мощен брой ви чака на пазара утра. Акцентите:

Разследват тенденциозен палеж в склада на ул. „ Одрин “ 8

Пламъци обгърнаха полуразрушения тютюнев склад " Ориент табако " на ул. „ Одрин “ 8 в Пловдив, научи „ Марица “. Огънят зародил минути след 20 часа в петък. Пристигналите на място пожарникари от Първа районна работа не позволиха да се повтори огненият пъкъл от 2016 година, когато пламнаха складовете на ул. " Иван Вазов ". За по-малко от час те потушиха стихията.

Пазим ли Балкана с милионите от Европа, или го съсипваме

Ваканционният сезон е в разгара си и е времето е идеално за завършения - планински туризъм и офроуд. Удоволствието от срещата с природата обаче влиза в преден конфликт с жестоката действителност - съсипването на планините ни, постоянно под благовиден заслон. Въпреки воплите, че нямаме пари за свестни пътища, се оказва, че наливаме милиони за трасета по билото на Балкана и в сърцето на Рила.

Ивет Горанова пред „ Марица”: Това беше най-лесната ми победа

четете изявление с олимпийската шампионка.

Пловдивчанка: Носачите на ковчега на мъжа ми ме ограбиха

Носачи от Оперативна програма „ Траурни действия “ бръкнаха в чантата ми и откраднаха 50 лева и документи. Това описа пред „ Марица “ пловдивчанката Славка Андреева, която е изгубила мъжа си преди 3 дни.

Тракия икономическа зона прави аржентински хъб

Аржентина има подготвеност да сътвори собствен логистичен хъб в България, на територията на зона Марица, част от Тракия икономическа зона /ТИЗ/.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР