В голямата си любов на победителят от риалити шоуто се

...
В голямата си любов на победителят от риалити шоуто се
Коментари Харесай

Андрей от Игри на волята крие романтична любовна история

В огромната си обич на спечелилият от риалити шоуто се влюбил на първата им среща
Андрей от Игри на волята, който справедливо завоюва чека за 100 бона по време на шоуто се отличи с почтеност, невзискателност и добра тактика. Но и с положителната си физическа подготовка и с изключителната си борбеност.

И в персоналния си живот казахстанеца е същия и реализира всичко с битка. Освен, че работи доста се занимава и с доста разнообразни неща, с цел да може да устоя и да се грижи за обичаните си дами – брачната половинка Ксения и невръстната си щерка Алиса.

Той признава, че се влюбил в майката на момиченцето си още на първата им среща. Но по това време хубавицата Ксения имала връзка с различен. Двамата се харесали, само че връзките им за дълго останали платонични. Докато най-после малко, по-малко почнали да се сближават. Само, че хилядите километри ги разделяли. Тя живеела в Казахстан, а той към този момент бил пристигнал в България.

Разстоянието обаче не им попречило. Любовната им история стартира с приветствие от страна на Ксения за рождения му ден. Тя се пошегувала, че в случай че си няма жена в България, тя е подготвена да му бъде половинка.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР