В големите ни морски курорти през зимата повечето хотели са

...
В големите ни морски курорти през зимата повечето хотели са
Коментари Харесай

Спа хотелите в морските курорти привличат гости от Румъния, Германия и Русия

В огромните ни морски курорти през зимата множеството хотели са затворени. Работят единствено тези, които оферират СПА процедури с минерална вода и лечебна тиня. Със специфични предложения за новогодишните празници те притеглят с изключение на българи посетители от Румъния, Германия и Русия.

Между 280 и 350 лева излиза куверт с включена новогодишна вечеря и потребление на спа-зоната в хотел в центъра на Поморие, а античният град се оказа най-оживеният зимен курорт по Южното Черноморие. Дългогодишният хотелиер Георги Тръпков отдава това на славата на града като балнеоцентър.
Ани Андреева: Нашите посетители добре знаят силата на лечебната лиманна тиня от нашето Поморийско езеро, предлагаме лечебни процедури с тиня, с луга, физиотерапия, масаж, всякакви спа процедури.Георги Тръпков - хотелиер: Заетостта на хотела за новогодишния празник се очерта още в края на октомври и съвсем в ноември нямаше места в хотела. Имаме посетители основно от България, само че имаме посетители от Русия, от Полша, от Германия и от Турция.
Не са доста хотелите в курортите край Варна, които посрещат посетители в новогодишната нощ. По-малко са и искащите да честват край морето.
Стела Деянова - шеф на хотел в курорта " Златни пясъци ": Различното от други години е, че тази година още откъм края на октомври бяха продадени пакетите, които бяхме оферирали за Нова година. В този смисъл ползата е доста по-голям и не се наложи да даваме спомагателни отстъпки, с цел да може да се изпълни хотела.
Румънски туристи има и в единствения работещ хотел на територията на курортен комплекс „ Слънчев бряг " с потенциал от 400 кревати.
Антон Христов - шеф: Тази година предлагаме и отопляем външен басейн, от който една част от гостите се възползваха по Коледните празници и мисля, че останаха много удовлетворени всички.
Най-постижимото забавление за зимните морски посетители в Слънчев бряг остава разходка до Несебър, където също за новогодишните празници работи единствено един огромен хотел.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР