В годината на тежки политически сътресения и обрати, в коледното

...
В годината на тежки политически сътресения и обрати, в коледното
Коментари Харесай

Коледните послания на кралица Елизабет Втора и Доналд Тръмп

В годината на тежки политически разтърсвания и обрати, в коледното си послание английската кралица Елизабет Втора прикани хората да загърбят минали разлики и да се обединят в дух на другарство и помиряване. Американският президент Доналд Тръмп поздрави всички свои сънародници и означи службата на мъжете и дамите в униформа в армията и полицията.

На Бъдни вечер семейство Тръмп отиде на черква в Уест Палм Бийч, Флорида. Преди коледната вечеря в частното имение в Мар-а- Лаго президентът беше запитан дали се е молил за водача на демократите в Камарата на представителите Нанси Пелоси, седмица след гласувания импийчмънт.
Доналд Тръмп - президент на Съединени американски щати: Ще имаме чудесна година.
Сред гостите на вечерята бяха членове на фамилията и играещият в Съединени американски щати съветски хокеист Алекс Овечкин.

В коледното си обръщение, кралица Елизабет Втора дефинира изминаващата година като изпълнена с неравности.
Кралица Елизабет Втора: Чрез своето обучение и образец Исус Христос ще покаже на света по какъв начин дребни стъпки, направени с религия и вяра могат да превъзмогнат дългогодишни разлики и дълбоки разделения и да донесат естетика и съгласие.
На Коледната работа в Сандрингам, графство Норфолк, принц Андрю непринудено остана в сянка поради връзките си с милиардера и полов принудител Джефри Епстайн. Отсъства и 98-годишният брачен партньор на кралицата принц Филип, който през вчерашния ден беше изписан от болница. За първи път участваха принц Джордж и принцеса Шарлот - децата на Уилям и Кейт.
 Кралица Елизабет II с обръщение в поддръжка на екологията Кралица Елизабет II с обръщение в поддръжка на екологията
Британската кралица Елизабет II насочи коледно обръщение с респект към екологичните акции, които са били въодушевени за световни дейности от шведската...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР