В Гърция правителството отново отпуска помощи за отопление на семействата.

...
В Гърция правителството отново отпуска помощи за отопление на семействата.
Коментари Харесай

Гърция отпуска помощи за отопление на семействата

В Гърция държавното управление още веднъж отпуска помощи за отопление на фамилиите. Право имат и българските жители, които живеят непрекъснато в страната. 

Над 50% от гръцките фамилии имат право и ще получат помощи за отопление,  съобщават от Министерството на околната среда и енергетиката в Атина.

Помощите ще се изплащат от началото на идната година. Размерът им зависи от метода на отопление в домовете, осведоми БНР.

Помощи ще получат фамилиите, които се отопляват на газ, ток, нафта и с дърва за огрев. Условието за включване в помощите е годишният приход да не надвишава 24 хиляди евро, като за всяко дете допустимият приход се усилва с 5 хиляди евро.

Увеличават се помощите за отопление за многодетни фамилии. Средствата  са в размер от 100 евро на месец  до 800 евро. Сумите се изплащат по банков път.
 При предпочитание живущите във входа могат да изискат стартиране на отоплението преди настъпването на трайно захлаждане. istock
Необходима е регистрация в платформата за енергийна помощ доникъде на месец декември.

Право имат и чужденците, които живеят непрекъснато в страната и заплащат налози в Гърция.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bgПо тематаГърция вкарва ЕГН - би трябвало ли българите в съседката да се снабдят с негоРаботещите родители в Гърция ще получават по 500 евро за детегледачка помощи фамилии Гърция .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате коментар
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР