В Гърция не достигат местата в къмпингите, съобщи БНР. Именно

...
В Гърция не достигат местата в къмпингите, съобщи БНР. Именно
Коментари Харесай

Местата в къмпингите в Гърция свършиха, инвеститори настояват за данъчни облекчения

В Гърция не доближават местата в къмпингите, заяви БНР. Именно поради това, вложителите упорстват за облекчение на налозите.
Правителството в Атина дава обещание, че идната година ще усили местата, с цел да удовлетвори всички фенове на отмора на къмпинг. Желаещите да почиват в Гърция на къмпинг са доста повече от местата, оповестяват хотелиерите в страната. Туристите вършат резервация най-малко година по-рано.
Решението може да се реализира единствено с бърза интервенция на държавното управление и министерството на туризма. Желаещи да влагат са както гърци, по този начин и чужденци, само че високите налози ги отхвърлят. Според статистиката има прелестни места за къмпинг, само че земята е благосъстоятелност на общините и мъчно се стига до договорка.
Хотелиерите оферират облекчени налози и систематизиране на разноските и приходите сред притежателите и общините. Настоява се министерството на туризма да внесе промени в законодателството.
В цяла Гърция работят 350 къмпинга, а в Швеция да вземем за пример те са 1200. Обмисля се и вид за къмпинги, които да работят през цялата година. Засега единствено в Атина наоколо до археологически монументи има четири целогодишни къмпинга и са заети непрекъснато, регистрираха от туристическия отрасъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР