В Гърция беше наложена забрана за плаване от пристанищата Пирея,

...
В Гърция беше наложена забрана за плаване от пристанищата Пирея,
Коментари Харесай

Затвориха пристанища в Гърция заради лошите метеорологични условия

В Гърция беше наложена възбрана за корабоплаване от пристанищата " Пирея ", " Рафина " и " Лаврио " в столичния регион поради неприятни метеорологични условия, съобщи гръцката национална телевизия ЕРТ.

Силни южни ветрове духат в доста морски региони на страната и тук-там доближават до девета степен по скалата на Бофорт, показва гръцката Национална метеорологична работа. Ограничение за напредване на плавателни съдове има в целия Саронически и Арголически залив откъм Източен Пелопонес, написа Българска телеграфна агенция.
Морският маршрут от Кавала в Северна Гърция до Принос на остров Тасос също е затворен. 

На всички пасажери, които плануват да пътуват през днешния ден, се предлага да се свържат с локалните пристанищни управляващи и туристическите организации преди отпътуването си, с цел да бъдат осведомени за възможни промени или промени на маршрутите. Заради мощните ветрове е възпрепятствано и пътното придвижване в разнообразни райони на Гърция. 

Публикация в обществените медии от остров Лесбос демонстрира фотоси на паднали дървета, блокирали пътища и потрошили коли. 

Във видео от град Солун се вижда по какъв начин вятърът носи по улиците резервоар за отпадък, който се разминава за малко с колоездач, каращ в дъжда. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР