В Европейската комисия, с цел да се увеличи броя на

...
В Европейската комисия, с цел да се увеличи броя на
Коментари Харесай

АБВ с още въпросителни и предупреждения за ваксините

В Европейската комисия, за да се усили броя на имунизациите против, обмислят инструмент за наложително имунизиране, сигнализира още веднъж водачът на АБВ и предизвести, че това ще е фашистки метод.
" Те няма да употребят термина „ наложително имунизиране “, само че ще вкарат паспортизация и ще забранят придвижването на хора, които не са имунизирани, с което ще се опитат да дадат някаква компактност и наличие на платените от нашия джоб 2 милиарда ваксини ", разясни съмненията си Петков.
" Това е фашистки метод ", означи той. Ако се отиде на такова решение, това ще бъде най-вулгарният ход от 30-те години на предишния век насам, безапелационен е водачът на АБВ. " Опитът, който някои имат с концентрационните лагери не би трябвало да бъде възпроизвеждан върху жителите на Европа ", акцентира той. 

5-те ваксини, с които са подписани контракти от Европейска комисия, имат по две приложения, т.е. за всеки жител на Европейски Съюз, в случай че се приложат по две приложения, са нужни към 900 милиона ваксини, уточни Георги Кючуков от АБВ и изрази неразбиране по каква причина са контрактувани 2 милиарда ваксини – повече от два пъти от оптималния обсег на популацията на Европейски Съюз. " Много мъчно може да се откри разумно пояснение на това и някои колегии от Западна Европа изрично подозират ползи, които са отвън здравните ", разяснява той.
 АБВ още веднъж бият паника за имунизациите, корупция, мошеничества и несъответстващи антипандемични ограничения АБВ още веднъж бият паника за имунизациите, корупция, мошеничества и несъответстващи антипандемични ограничения
Корупция на най-високо равнище - това е обяснението, съгласно водача на АБВ Румен Петков за поръчаните 1 милиард и 700 милиона ваксини за 45...
най-малко по изявлението на председателката на Европейска комисия е предопределена единствено за жители на Европейски Съюз и няма да бъде реекпортирана, има и период на валидност – 6 месеца, уточни още Кючуков, недоумявайки за какво плащаме тези спомагателни ваксини.
В България специалистите споделят, че към 1 милион от нашето население са се срещнали с ковид, т.е. имат антитела. От останалите 5 млн,  към този момент планове да се имунизират имат не повече от 2.5 млн. души, добави Румен Петков.
Той заподозря Европейска комисия в корупция. " Правим милиардери 5 компании – ние най-бедната страна в Европа, най-бързо мрящият народ в Европа, както радостно би споделил Мутафчийски, вършим милиардери няколко компании ", разяснява Петков и попита за какво и кой носи отговорност за тези ваксини, които няма да бъдат употребявани, както и кой ще поеме ангажимент какъв брой ще коства тяхното заличаване.
АБВ не престават да считат, че е належащо да се проверяват дейностите на СЗО – претекстовете и причините за какво се предложи да не се вършат аутопсии, за какво се предложи всички умряли с ковид да се разпознават като умряли от ковид, означи още Петков.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР