В Европа трябва отново да се върнат системните партии. Това

...
В Европа трябва отново да се върнат системните партии. Това
Коментари Харесай

Борисов за кодовете на Кирил Петков: Ето това е висша степен на корупция

В Европа би трябвало още веднъж да се върнат систематичните партии. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Стара Загора.

“Колко са жалки нашите политически съперници. Ако всички имаха политически фамилии и се подчиняваха на равни правила, както ние в Европейската национална партия, нямаше да има политическа рецесия сега и такива безродници. Когато нямаше нито един работещ шадраван в София, един парк, и всичко беше потънало в бедност - те са били по чужбина ”, сподели още Борисов.

Без да отрегулираме границата, забравете за Шенген. Няма по какъв начин да вържат 3-процентния бюджетен недостиг, на процедура, съобщи още той. 

" Това се споделя злополука на български, във финансите, политиката, в морала. И аз просто в последно време започнах да се чудя, за какво ние, толкоз време, както Катя желае да ме приравни с най-великия, правилно ни удрят шамарчета. Мен ме удариха по едната буза, Севда по другата, Влади по другата... Ето ви две неща, които са несъвместими сред Политическа партия и " Да, България “. " Стандардт енд Пуърс “ споделя през днешния ден, че еврозоната ще я забележим през крив макарон “, регистрира Борисов.

" Оставих им граница за образец, на всички места в Европа даваха Бойко Борисов за образец. Сега избиха служителите на реда, ври от бежанци. Кой за две години позволи това? Между 15 и 30 дни въпросът с миграцията ще го реша. Медиите викахте, че това не е забавно. Когато в една страна министър председателят, изпраща есемеси, че е арестувал, няма значение в тази ситуация кой, по най-болшевишкия метод, брутално, нощно време, защо господство приказват тези? Какъв Шенген, бе? Вие нямате нищо? И същинският провинен е той. Най-важното за европейците е Шенгенската граница. Как по този начин тогава оградата работеше, а в този момент е работи? И в този момент почват да приказват, че нямало законодателство. Ама какво законодателство ви би трябвало? Върховенство на закона? Държава от Европейски Съюз, министър председателят взема решение кой да арестува. Той самичък си е очевидец и самичък си взема решение “, продължи той.

" Вие представяте ли си това да беше казано за нас “, попита залата Борисов, откакто пусна на екран изявлението на Георги Свиленски, който призна, че Кирил Петков е споделил на Българска социалистическа партия, че ще им даде кодовете за машините, в случай че те отдръпват предлагането за връщането на хартиената бюлетина.

" Ето това е висша степен на корупция “, разяснява клипа Борисов, до момента в който той се излъчваше. " Помните ли по какъв начин три дни броиха 0,20%, с цел да изкарат Има Такъв Народ спечелили на изборите предходната година? Толкова е огромна разликата сред тях и нас, че с машини и без машини, каквито и кодове да държат, ние ги победихме “, регистрира още той. И напомни, че Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ са се отказали от Политическа партия и Демократична България и по този начин последните две партии, са изпаднали в тотална изолираност.

" Отиваш, взимаш приятеля си, завеждаш го в Гранитна зала, без да ти пука от медии, отиваш в Гранитна зала и му даваш 1 милиарда $ и цялата енергетика. Ами в случай че Слави Трифонов не ги беше свалил, всичко отиваше. Какъв е методът на мисленето на Петков да тръгне и да арестува. Главният секретар споделил в Народното събрание, че не знаел. Е какво господство на закона, бе? Тук бих попитал Христо Иванов какво мисли по това... Тоя, който е на власт, да си свидетелства и да си арестува. Тези хора си заложили първа точка господство на закона. И с пазещите го медии, щото в случай че Свиленски беше споделил, че Бойко Борисов е държал като министър председател кодовете, през днешния ден щеше да има митинги и какво ли не. А те още не желаят да го излъчат в новините. Много е гадно, тъй като се демонстрира, че в техните идоли, нищо бяло няма в тях “, продължи да разяснява Бойко Борисов.

" Неслучайно Свиленски им сподели, че ще останат най-после 15 души, колкото " Да, България “. Нинова им сподели същото, Гроздан Караджов им разкри схемите. Тук не би трябвало да се приказва към този момент за коалиция, а дали да ги има. Хората би трябвало да го схванат. Всячески желаят да отидат на избори, тъй като колкото повече време минава, далаверите им излизат. Те не вършат въобще сметка да вършат държавно управление с втория мандат. Двете партии имат няколко депутата повече от ГЕРБ. Те въобще схващат ли по какъв начин работи? Те се бъркат със служебното държавно управление. Те не са подчинени на Народното събрание, а на Радев. Идват на парламентарен надзор от благосклонност. Аз към този момент имам проблем с партиите.

Христов Иванов споделил през днешния ден, че в ГЕРБ имало две крила. Имам две ръце, само че крила не са станали. Той, като няма какво да каже... Знаете ли какъв брой му е тежко по какъв начин е слушал по какъв начин Петков е търгувал кодовете против закон? Ако прокуратурата слуша, в случай че БОП слуша, в случай че Министерство на вътрешните работи слуша - това е напълно търговия с власт. Единият би трябвало да понесе наказателна отговорност - единият в случай че лъже, другият в случай че е търгувал. Това е висша степен на корупция - да откраднеш изборите “, разяснява още някогашният министър председател.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР