В един момент разбрах, че някой от мое име продава

...
В един момент разбрах, че някой от мое име продава
Коментари Харесай

Гдбоп На Крак! Замесиха Ани Салич В Брутална Престъпна Схема! Опасността Е Огромна!

В един миг разбрах, че някой от мое име продава един артикул, който може да е рисков - да е с живак, може да продава даже отрова. Те се базират на съответни медицински индикатори, слагат имена, ето и моето лице е тук. И продават един артикул с домейн, който, става известно, е регистриран в Панама “, жалва се Салич. Тя обаче не оставила нещата по този начин и сезирала за случая полицията, а тя трансферирала случая на ГДБОП, като в показанията се присъединила и актрисата Теодора Духовникова, която станала жертва на същата акция.

От познати звездата на Народния спектакъл схванала, че уебсайт разпространявал подправено изявление от нейно посещение в предаването „ Събуди се ”. В него актрисата препоръчвала на почитателите си нова козметична процедура за подмладяване. „ Започнах да получавам стотици позвънявания, хора ми пишеха. Някои бяха доста доброжелателни, споделяха: „ Да знаете, че се спекулира с вашето име ". Други бяха шокирани: „ Как е допустимо да участвате в сходно нещо? ". Други си бяха повярвали и непосредствено са почнали да изпращат пари по някакви сметки ”, скандализирана е Духовникова, написа Пик.

И двете с Ани се разгневили на злоупотребата, която помрачила летните им ваканции.

Докато Теодора за поредна година избрала да почива на съвсем безлюдно местенце в Гърция, Салич първо била на фамилна почивка в първокласен олинклузив ризорт в Анталия, а след това се върнала у нас и хукнала по планините. Последната ѝ дестинация били Родопите, където водещата на новините по Нова телевизия отмаряла дружно със сина си Лазар, дъщеря си Хана и новия мъж до себе си. Тв звездата и околните ѝ били отседнали в частна вила в битов жанр, зад чиито огради не можели да обхванат любопитните хорски очи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР