В двубоя между ЦСКА и ЦСКА 1948 част от легендите

...
В двубоя между ЦСКА и ЦСКА 1948 част от легендите
Коментари Харесай

Радослав Здравков: Ние не крадем история, те я променят

В дуела сред ЦСКА и ЦСКА 1948 част от легендите на гостите станаха обект на експанзия по време на мача. Радослав Здравков и клубът още веднъж разясниха случилото се. Ето какво написаха те в офицалния уебсайт на тима:

„ За мен това е една грозна режисура, авансово направен сюжет. Не знам дали забелязахте и дали е коментирано по медиите, само че ние влязохме във ВИП зоната няколко минути след началото на съдийския сигнал. Хората там си гледаха мача, само че другите (на 1-и и 2-и ред) бяха обърнати с тил към терена. Те гледаха момента, когато нашата делегация ще влезе. Това ме навежда на доста въпроси, на които нямам отговор “, показа спортният шеф. 

“За мен това е една долна провокация към формалните посетители на нашия клуб. Чувам напред-назад, че ние сме предизвикали. Какво по-логично от това аз, като състезателен шеф на ЦСКА, да участвам на мача? Да поддържа тима и футболистите и най-много Любо Пенев. Какво провокативно има в това? Да сме дали мотив за провокация? А техните извинения са тъкмо такива ”…

Здравков насочи вниманието и към безконечния зложелател на „ алените “ – Левски, поради обединяването в редиците на „ сините “, до което се стигна, когато клубът беше пред разпад.

„ Когато ЦСКА беше пред банкрут, какво направихме ние – почитатели и ветерани? Нищо, безусловно нищо и се поддадохме и се разделихме, което е най-жалкото нещо на света. Това е трагичното и от това ме боли ”, добави той в изявление за  в изявление за " Actualno ".

Здравков е надълбоко отчаян и от отношението, което е получил от друга легенда – Георги Велинов. „ Огорчението ми идва най-много от Джони Велинов и Филип Филипов. Да, те се пробваха да укротят почитателите, само че неприятното и потресаващо за мен е, че в един миг ме посъветваха да напусна стадиона. Аз съм Ради Здравков. Мисля, че това, което съм дал за клуба, никой няма право да ме гони от този стадион. Аз щях да застана до Джони Велинов и тогава нямаше да летят камъни, стотинки, даже и седалки. Огорчен съм от обстоятелството, че бях заставен да напусна стадиона “, сподели още Здравков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР