В два поредни материала ви разказахме повече за уникалността и

...
В два поредни материала ви разказахме повече за уникалността и
Коментари Харесай

Парфюмът, който стана популярен сред мъже и жени от публичното пространство

В два следващи материала ви разказахме повече за уникалността и трайността на парфюма. Разбира се, с цел да сме оптимално справедливи и откровени с вас, читателите ни, взехме решение да създадем опит с нашите сътрудници. Двама от тях получиха парфюма и имаха за задача да го употребяват най-малко седмица-две и да ни опишат по какъв начин са се чувствали, носейки този неповторим и несравним мирис върху кожата си и най-важното - по какъв начин се е трансформирало отношението на хората към тях, усещайки миризмата на Insomnia. Ето какво споделиха те:
 


Румен Скрински - дълготраен публицист и водещ към Actualno.com, показа мнението си за парфюма и по какъв начин реагират гостите му в, когато усетят аромата:

" Трябва да призная, Insomnia e провокативен мирис. В първия момент на срещата ми с него, бях колеблив сред подчертания жанр, който придава и естествената немарливост на уханието.
Тогава си зададох въпроса: Възможно ли е това да е моят парфюм? Не за друго, а тъй като се доверих на " Емблемата на Монблан " на. Замисляйки се върху качествата на двата аромата, си дадох сметка какъв брой разнообразни аспекти от моите страсти акцентират. И въпреки всичко избрах Insomnia. При това дълготрайно. Причината е в невероятното комбиниране на сандаловото дърво, дружно с обичаните ми нотки от пачули и шоколад.

Insomnia има оня вълнуващ темперамент, който държи будни сетивата през целия ден. И това се вижда от срещите ми с хората. Особено щом чуя въпроса: " Какъв е този мирис по теб? Много ми харесва! ".
Insomnia се вижда. Не е задоволително единствено да се усети. Точно както стилът минава през пространството и оставя продължителност. Изборът на Insomnia носи висока добавена стойност към качествата, които всеки мъж би трябвало да има. "
 

 

Илиана Симеонова - публицист, редактор и водещ в Actualno.com и SofiaLive.bg, споделя за елегантността и стила, който внася във визията й парфюмът Insomnia:

" Винаги съм харесвала сладникави парфюми, само че в никакъв случай до момента не съм намирала подобен с продължителност повече от 5 часа върху кожата. А Insomnia несъмнено надмина упованията ми с неговите цели 18 часа!
Парфюмът ме изуми преди всичко с визията си, тъй като моят жанр е извънредно ексцентричен и златните детайли по опаковката несъмнено ме сграбчиха. На второ място, съчетанието сред


На трето място, съчетанието на неповторимия мирис с неговата трайнов, несъмнено кара хората да се обръщат след мен и нерядко пъти да ме питат " Какъв е този мирис? От къде мога да си закупя като твоя парфюм? ".
Insomnia освен ми оказва помощ да подчертая личния си жанр и да накарам хората да го виждат и оценят, само че и ми придава едно неизмеримо самочувствие и убеденост, което никой различен парфюм не може.

И последно, само че не на последно място, когато хората чуят за дълготраен и първокласен парфюм, си показват за високобюджетен подобен. Това, което ме направи предан клиент на Insomnia и, които го прeдлагат на всички места в своите обекти, е точно цената - 58 лв. за 50 мл. Смело мога да кажа, че за мен това е най-хубавият парфюм освен на българския, само че и на международния пазар въобще! ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР