В ДПС виждат като знаков номера, който получиха в бюлетината

...
В ДПС виждат като знаков номера, който получиха в бюлетината
Коментари Харесай

ДПС видя в номер 1 на бюлетината знак за обединение

В Движение за права и свободи виждат като знаков номера, който получиха в бюлетината за изборите на 2 октомври и го дефинираха като знак на обединяването. А ГЕРБ, обичайно, без значение кой номер им дефинира жребият, потеглят към вота с желанието още веднъж да са първа политическа мощ.

Това, което ще се случи след 2 октомври е надалеч по-важно от номера. Надявам се след тези избори България да има устойчиво държавно управление, а такова не може да има без присъединяване на ГЕРБ. Очакваме първо място със сериозна разлика, разяснява Тома Биков след тегленето в ЦИК.

Българска социалистическа партия постоянно играе за победа, само че няма случайности в номера. Това е композиция от две цифри и е знак на дипломация, водачество и баланс - качества, които Българска социалистическа партия има. Дипломацията е ключът, това ще е методът ни след изборите, сподели пък Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. Той увери, че алените ще продължат да работят по обществените политики и дори акцентира, че до момента в който те били във властта, България е станала преди всичко по стопанска система.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР