В Долно Осеново членове на Секционни избирателни комисии подадоха сигнал

...
В Долно Осеново членове на Секционни избирателни комисии подадоха сигнал
Коментари Харесай

Сигнали за заплахи и напрежение на изборите в Долно Осеново


В Долно Осеново членове на Секционни изборни комисии подадоха сигнал за закани и напрежение в изборния развой, съобщи кореспондентът на bTV. По техни думи и в двете изборни секции е имало голям брой нарушавания и напън от страна на хора, които нямат идентификация и желаят да се гласоподава за избрана преференция. Стигнало се е даже до закани, разясняват членове на СИК.

" Минахме през съвсем цялата палитра от нарушавания, като се почне през надничане откъм гърба зад хората, а с придружителите е изключително скандално, моята имитация беше, не беше ориентирана наблягам към никой, че възрастните хора може би ще си заминат след 10 години, аз може би след 20 години, при което, бидейки в този миг господинът, който го сподели, сподели - То не се знае кой какъв брой ще живее, може тази вечер да не се приберете, то не се знае кой по кое време ще е със строшен крайник или ръка ", описа Ина Маслянкова, член на СИК Долно Осеново.

" Всичко като цяло протича обикновено, само че има в комисията една госпожа член, Ина Маслянкова, тя подава на всеки 20 минути тъжба в РИК, че аз не попълням описи, снима описите, води си персонални чатове, снима цялата секция, изплаши и хора и деца и всички поданици на Долно Осеново, тук има несъмнено дванайсет патрулки минаха, свика всичко поради една нейна суматоха и единствено се оплаква, че е заплашвана ", означи Айше Коандова, ръководител на СИК 12 Долно Осеново.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР