В дните от 6 до 8 ноември 2023 г. британската

...
В дните от 6 до 8 ноември 2023 г. британската
Коментари Харесай

България Еър е на международната туристическа борса WTM London 2023

В дните от 6 до 8 ноември 2023 година английската столица Лондон посреща представители на повече от 100 страни, които ще показват водещи имена от локалния туристически бизнес.

През тази година " България Еър " има удоволствието да взе участие на българския щанд на 43-тото издание на международното туристическо ревю в качеството си на народен транспортьор на страната.

Под номер N6 - 210 посетителите на ревюто може да открият щанда на " България Еър ", където да получат настояща информация, както и отговор на всички свои въпроси, свързани с директните линии на самолетната компания.
 Снимка 640847
Като единствен показал на авиационната промишленост от България в интернационалния туристически конгрес WTM London 2023, самолетната компания ще показа всички вести, свързани с оперирането на постоянните си линии - зимното си разписание, повече елементи по доставката на новите си самолети Airbus A220, както и богатото портфолио от предлагани услуги.

Нека поговорим за пътувания!

Националният транспортьор се стреми да даде на своите пасажери най-хубавите условия за приятни полети с модерните самолети на Airbus. Пътниците имат бърза и лесна алтернатива за поръчка на спомагателен багаж и избор на място в самолета онлайн.

Повече информация по отношение на всички предлагани спомагателни услуги можете да намерите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР