В днешното забързано ежедневие всяка една от нас изпълнява множество

...
В днешното забързано ежедневие всяка една от нас изпълнява множество
Коментари Харесай

Lenovo Yoga Tab 11 - най-добрият приятел за всеки член на семейството

В днешното забързано всекидневие всяка една от нас извършва голям брой функции: родител, половинка, чиновник, стопанка и какво ли още не. Често затрупани от задания, не ни остава време за нищо друго и всеки инструмент, който ни разрешава да спестим даже няколко минути е скъп асистент. 

В другите функции, в които модерното градско момиче влиза, съвсем няма място за развлечение. Да погледа кино лентата, да се види с другари, да отдели малко време на себе си, до момента в който слуша музика... да се забавлява. И по този начин открихме по какъв начин да пестим време, което да отделяме на себе си.

Открихме  , който в началото беше платен за различен член на семейство, само че бързо напълно естествено откри приложение в нашето всекидневие. В уеб страницата на Lenovo ще видите, че това е  най-хубавият таблет за развлечение , което можем да потвърдим на 100%. 

Едно от водещите преимущества на този таблет е, че е  TÜV сертифициран за ниска синя светлина , тъй като в моментите, в които не е в ръцете ни, той е в едни по-малки членове на фамилията, които по този начин са защитени от нездравословното лъчение на екрана.

Картината, в комбинация с четирите JBL високоговорителя ни дават чувство за същинско кино прекарване. Усещането вечер, когато ни е останало време да вдигнем крайници на дивана и да погледаме нещо на таблета, не си го " даваме " за нищо на света. 

Таблетът е супер решение за по-големи фамилии, тъй като е основан да бъде най-хубав другар на всички - даже на най-малките. На него те могат да играят игри или да стриймва и записва филмчета с цялостна оптимизация . На    може да гледаме видеа в продължение на 15 часа с едно зареждане. 

В допълнение, благодарение на писалката Lenovo Precision Pen 2, децата могат да водят бележки, рисуват или скицират каквото им хрумне безусловно на всички места. Идеален метод да спечелите по този начин минута успокоение и то по изобретателен метод.

Когато пък сме в работен режим в цялостна къща обаче, този таблет безусловно прави чудеса. С него безупречното видеообаждане е допустимо, без значение дали към нас се вихри детска градина. В ролята ни на домакини този таблет още веднъж ни избавя. Благодарение на обстоятелството, че може да  наклоним екрана, както искаме и да го задръжим на вградената стойка от неръждаема стомана, той може да бъде подложен на всички места.

Мисията на Lenovo с таблета  бе да основат универсалния най-добър другар за всеки член от фамилията, с което са се справили повече от сполучливо. Сега отиваме да стриймваме новия епизод на обичания ни сериал, а вие посетете уеб страницата на за повече информация. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР