В днешно време покерът е една от игрите на карти,

...
В днешно време покерът е една от игрите на карти,
Коментари Харесай

Топ 5 на най-добрите покер играчи в света

В днешно време покерът е една от игрите на карти, които имат голям брой почитатели. Популярността му значително се дължи на огромните покери шампионати като World Series of Poker, PokerStars Caribbean Adventure и World Poker Tour World Championship, които освен се предават директно, само че и имат огромен награден фонд.

В този материал няма да приказваме нито за най-силните залози, които се вършат по време на тези шампионати, нито ще ви срещаме с разпоредбите на играта на покер.

Вместо това желаеме ви срещнем с някой от най-хубавите и емблематични покер играчи в света.

Топ 5 от най-хубавите професионални играчи на покер
Даниел Негреану
Роден в Торонто през 1974 година, Даниел Негреану е едно от най-известните имена в покера. Той от дълго време заема първите места в класацията на най-хубавите професионални играчи по общи облаги. Приходите му до този миг възлизат на над 42 милиона $.

Известен в онлайн покера с прякора "Kid Poker ", Негреану има впечатляващата дарба да разчита ръцете на съперниците си - гений, който в допълнение към отличните му механически умения и акуратен надзор му разрешават да реализира впечатляващи резултати към зелените маси.

Негреану играе професионално покер от 1997 година. Притежател е на 6 WSOP (World Poker Championship) гривни, както и на 2 WPT (World Poker Tour) трофеи.
Джъстин Бономо
Бономо е роден във Вирджиния, Съединени американски щати в американо - италианско семейство. През 2002 година се среща с играта на карти и запленен от техниките и динамичността ѝ взема решение да се посвети в проучването на Texas Hold’em.

Шеметната си кариера на професионален състезател Бономо, по-известен с прякора "Zeejustin ", стартира с не в размер от 500 $, трансформирайки го в малко над 10 000 $ след края на играта на покер.

Днес Джъстин е един от най-успешните и уважавани играчи в света на покера. Фронтмен е на известни покер зали и взима присъединяване в разнообразни телевизионни излъчвания, отдадени на тази игра.

Общите доходи на Бономо от началото на професионалната му кариера до през днешния ден е съвсем 50 000 000 $.
Федор Холц
Германецът е приет за един от най-талантливите играчи на всички времена. Въпреки, че към момента е доста млад, Холц към този момент има редица извоювани покер шампионата с обща облага от 32 милиона $. Постиженията му включват German Poker Tour High Roller, WSOP, Световното състезание по онлайн покер и други.

Федор, който е известен в онлайн покера под псевдонима "CrownUpGuy " е високо почитан от професионалните играчи и специалистите и е считан за един от най-хубавите играчи в света. Голяма част от специалистите са на мнение, че уменията и гения му са толкоз огромни, че Холц умерено може да застане паралелно до Джъстин Бономо и Дъг Полк.
Дък Полк
Макар, че неотдавна се отдели от масите за покер, няма по какъв начин да подминем този необикновено надарен състезател. Полк дълго време беше покер идолът на най-младите почитатели.

След като взе присъединяване в опит, проведен от Питсбъргския университет и съумя да завоюва на покер против супер компютъра на университета Полк се трансформира в един от най-популярните и уважавани играчи.

Днес Дък Полк развива собствен бизнес в YouTube.

Патрик Антониус
Синеокият финландец се счита за експерт както в онлайн покера, по този начин и в играта на карти онлайн. След като се причисли към тима на известно
казино Антониус се отхвърли от псевдонимите си и стартира да играе единствено със личното си име.

През 2009 година Патрик печели най-големият пот в историята на покер игрите, като отмъкна от Виктор Блом облагата от 1, 356, 946 $. Участвал е в голям брой шампионати по Омаха, Texas Hold’em, EPT, WPT, Световните серии по покер и други.

Общите му доходи от покер единствено през 2019 година са над 5 милиона $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР