В днешно време дългите връзки са рядкост, а онези, които

...
В днешно време дългите връзки са рядкост, а онези, които
Коментари Харесай

11 години приказка, историята на една любов: Евгения и Ваня Джаферович празнуват!

В днешно време дългите връзки са необичайност, а тези, които в действителност ще посрещнат старините си с колегата от младите си години, ще са същински щастливци. В сферата на шоубизнеса това е даже още по-трудно - това демонстрира практиката на холивудските звезди, а и на някои известни лица у нас.

Виж още: Жени Джаферович с цялостна смяна след интервенцията

Не подобен е казусът обаче с фамилията на Евгения и Ваня Джаферович, които отпразнуваха персонален празник. Става въпрос за 11 годиини, откогато са дружно. Двамата означиха случая с сантиментална фотография в Instagram профилите си. 

Виж още: Цветница, рожден ден или... Великден? Как известните лица на България посрещнаха празника

Вероятно става въпрос за годишнина от деня, в който двамата са станали двойка, защото Евгения и Ваня станаха семейство през септември месец на 2012 година, като на сватбата им кумува положителната другарка на Евгения, фитнес моделът Янита Янчева.

Виж още: Виж още: Подарък за почитателите - Лепа Брена с неповторим онлайн концерт! Сподели какво я радва в дни на карантина

Евгения и Ваня постоянно са били измежду една от двойките, които са давани за образец, когато става въпрос за добър баланс сред персонален и фамилен живот. Преди време в изявление Евгения показа, че ключът за това е микс от поддръжка, взаимни отстъпки, отстъпки и балансиране. Двамата в никакъв случай не са имали проблем с това, в случай че единият желае да излезе с другари. Също по този начин и с заниманията си, които взаимно предизвикват.

Виж още: Андреа хвърли бомбата: Бременна ли е певицата? Ето какво написа тя!

Всъщност фактът, че Ваня е хърватин по паспорт малко усложнява нещата, само че по този начин били по-интересни. По-точно би било да се каже, че той е босненец в сърцето си, споделя Евгения пред " На Кафе " преди години, само че самите босненци пък били доста близки до българите. 

Виж още: Моника Валериева предизвика със фотография

" Любовта пристигна същински, когато бях на 26 и се срещнах с дами. Помня първата ни целувка и до ден сегашен. Искам нашите деца да имат фамилията, което съм имал аз. Да усещат тази любов, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат положителни хора и желая да са щастливи ", споделя Ваня.

Виж още: Лято въпреки всичко ще има! Радина Кърджилова стяга фит тяло в домашни условия

Двамата имат две деца - 5-годишният Бо, който на галено назовават Бочко, и 8-годишната (принцеса) Леа.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР