В днешния 18 ноември (четвъртък) Мач Телеграф нарежда два входящи

...
В днешния 18 ноември (четвъртък) Мач Телеграф нарежда два входящи
Коментари Харесай

Нови "перли" в ЦСКА - бразилец и ганаец акостират на "Българска армия" през зимата?

В днешния 18 ноември (четвъртък) " Мач Телеграф " " подрежда " два входящи прехвърлянето в българския гранд . Изданието твърди, че " алените " могат да се подсилят с двама полузащитници - един бразилец и един ганаец!
Името на кариоката не се загатва, само че се твърди, че клубът е в напреднали диалози с него и той може да дойде на " Българска войска " още през месец януари. " Армейците " пазят в загадка името на футболиста, само че съгласно източници на изданието той не е млад, а е състезател със солидна визитка.

Ганаецът, който носи името Абдул Фатау Исахаку, пък е на 17 години и се загатва, че е бил предложен на ЦСКА от турски сътрудници. Той играе като халф, само че може да работи и по крилата и се счита за един от най-големите гении на африканската страна.
Исахаку даже има изиграни два мача за националния тим на родината си, а с младежите на Гана до 20 години е спечелил Купата на африканските народи, която се е провела в Мавритания...
На този стадий той е благосъстоятелност на Стедфаст, само че е преотстъпен на Дриймс (и двата отбора играят в първа дивизия на Гана).
Ако подобен трансфер се реализира, 17-годишният Абдул няма да е първият футболист от тази страна, който се появява при " алените " - 20-годишният Бисмарк Чарлз също е ганаец, само че през този сезон постоянно е преследван от травми и не е играл от 22 август...
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР