В днешните мачове от 22-ия кръг на Втора лига не

...
В днешните мачове от 22-ия кръг на Втора лига не
Коментари Харесай

ВТОРА ЛИГА: ФК Крумовград и Монтана с големи издънки

В днешните мачове от 22-ия кръг на Втора лига не липсваха изненади.

Монтана не съумя да победи Миньор на " Огоста " и двата отбора врътнаха 1:1, а след този мач домакините се отдалечиха от задачата си - класиране в елита. Те са на цели шест точки от тройката. Уамри даде задатък на монтанчани в 9-ата минута, само че Гришо Долапчиев възвърне равенството за отбора на Краси Петров в 39-ата минута.

Дунав Русе пък шокира като посетител намиращиия се в чудесна форма отбор на Янтра Габрово с 3:0. Комано откри в 42-ата минута, Емил Янчев повиши на 0:2 в 63-ата, а Йордан Димитров оформи крайното 0:3 с попадение в 70-ата минута.

Никола Колев от състава на Дунав бе изпъден в 73-ата минута.

ФК Крумовград се изложи вкъщи против борещия се за оцеляване отбор на Струмска популярност и врътна единствено 0:0. След този мач крумовградчани са 4-и с 38 точки. 

Няма по какъв начин да пропуснем изненадващата домакинска победа на Витоша Бистрица с 2:0 над Беласица с попадения на Дидо Христов в 26-ата минута и Станислав Петров в 53-ата.

" Тигрите " към този момент не са последни след този мач, а са предпоследни с 20 точки и на 4 точки от избавителната зона. 

И последната среща, която се игра от Втора лига през днешния ден бе сред Добруджа и Спартак (Плевен) , като тя приключи при реми 2:2 на " Дружба " в Добрич. Домакините на два пъти повеждаха - посредством Янчо Андреев във 2-ата минута и Андриан Димитров в 20-ата, само че гостите и в двата случая изравняваха - посредством Клаубер в 14-ата и Георгиев в 26-ата. 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР