В динамично променящия се пазар на труда в цял свят

...
В динамично променящия се пазар на труда в цял свят
Коментари Харесай

Професионално обучение плюс езици - стъпка напред в кариерата

В динамично изменящия се пазар на труда в целия свят има една съществена причина за триумф – еластичност и набиране на все по-детайлни познания и умения. Факт е, че прекосяването през системата на обучение не е наложителна причина за сполучлива професионална реализация в мечтаната кариерна област. Често се оказва, че на човек не му доближава малко от това или това, и по тази причина и курсовете на са създадени да запълнят тези дребни нужни, които водят до огромния напредък. Обучението е оптимално кратко и обгръща единствено най-нужните познания и умения в даденото професионално направление. Курсовете се водят от работещи експерти, които дават информация за най-новите развития в бранша. Времевият график може да е еластичен, тъй че да пасва на всеки. Работи се по стратегии за образование, съобразени с лицензии за професионално образование и се издават удостоверения за приключено образование за работа в България или в чужбина. Документите могат да преминат процедура по , в случай че това е нужно.



Чуждите езици в Давитоз могат да се учат на място или в интернет. И двата разновидността са еднообразно ефикасни за реализиране на крайния резултат, само че постоянно се взема поради желанието на курсиста. Предлагат се както равнищата по Европейската референтна рамка, по този начин и подготовка за характерни езикови изпити, които нормално биват провеждани от културните центрове на съответната страна. Все повече нараства ползата към по този начин наречените „ екзотични “ езици, като корейски, китайски и японски, по тази причина просветителният център ги предлага на искащите курсисти.

Както бе маркирано първоначално, желанието на центъра е да поддържа и да обогатява резултатите от образованието в началното и приблизително обучение, по тази причина и огромна част от курсовете са в помощ на учениците от разнообразни възрасти и класове. Извънучилищната подготовка в Давитоз нормално е ориентирана към по-слабите и към най-силните по даден образователен предмет възпитаници. На първите им се оказва помощ да подобрят своето показване в учебно заведение или на матура, а на вторите да се оправят по-успешно с олимпиадите и надпреварите по образователните предмети.



При всички състояние главното предпочитание на четирите ни офиса в София, Пловдив, Варна и Бургас е да произведат сполучливи хора и положителни експерти, които да заемат своето почтено място на трудовия пазар в България и Европейския съюз. Повече информация за богатия набор от курсове и опциите а започване на образование може да се получи от всеки един от офисите, както и онлайн и по телефона.

 

За контакт с Център ДАВИТОЗ

СОФИЯ:  тел. 02/ 995 03 41, 0878 95 25 92, ул. Цар Симеон I 200

ПЛОВДИВ:  тел. 0878 95 25 02, ул. Булаир 30

БУРГАС:  тел. 056/ 82 73 01, 0899 978 893, ул. Христо Ботев 21

ВАРНА:  тел. 052/ 600 678, 0878 95 25 70, бул. Владислав Варненчик 43

 





skype: davitozonline

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР