В динамичния свят, в който живеем, един от най-ценните ни

...
В динамичния свят, в който живеем, един от най-ценните ни
Коментари Харесай

14 идеи как да бъдем стилни и енергични, докато тренираме

В динамичния свят, в който живеем, един от най-ценните ни активи е силата. Тя освен поддържа духа, само че и ни кара да се усещаме живи и свободни. Всеки самичък избира по какъв начин да реализира баланс и мир в душата, а също и метода, по който да тренира тялото си.

В забързаното ни всекидневие, което е изпълнено с задължения, фитнесът е мястото, където можем да намерим равновесие и време и за тялото, и за душата.

Да бъдем в залата, е инвестиция в личното ни благоденствие, в това да изглеждаме и се усещаме добре в кожата си. И докато тренираме и укрепваме нашето тяло, можем да го вършим със стилна и съвременна визия. Ето няколко хрумвания,  които ще ви оказват помощ да се чувствате и по-енергични, и стилни.

Спортни дрехи

Те са основни за вашата подготовка. Марки като Nike и Under Armour оферират набор от висококачествени и стилни дрехи за фитнес, в това число клинове, обувки, спортни сутиени и тениски. Дамските клинове на Nike са известен избор, осигурявайки удобство и грациозност, което подобрява представянето ви в залата и стила ви.

Черният чеп  на Nike идеално се комбинира с розова тениска, която в допълнение ще придаде занимателен акцент към облеклото. Ако сте фенове на спортните бюстиета, този модел на Under Armour е снабден с перфорации, които спомагат за по-бързото изпаряванена потта от тялото, както и охлаждането им. Можете да го съчетаете с черен клин от разтегателна материя, която внимателно полепва по тялото и го прави изключително комфортен. В ozone.bg има огромен избор от облекла в категорията " Спорт " и сигурно ще намерите оферти, които ще ви разрешават да се движите свободно и удобно, както и да изглеждате стилно и съвременно. С тях можете да се впуснете в разнообразни типове тренировки, работейки за функционална мощ, която ще ви помогне във вашия всекидневен живот.

Спортни обувки

Маратонките Under Armour модел Surge 3 са проектирани да комбинират комфорт и функционалност, което ги прави отличен избор за тези, които търсят универсална обувка, справяща се с редица тренировки. Маратонките разполагат с мека и сензитивна подметка, която оказва помощ за попиване на удара и обезпечава омекотяване по време на действия с огромно натоварване, като тичане или скачане.

А за тези, които търсят по-смелите цветове, предлагаме Nike MC Trainer 2 в розов цвят. Тези маратонки са проектирани да минават от един вид тренировки в различен. Леката и дишащата горна част обезпечава комфорт и поддръжка по време на упражнения с висока активност. Дизайнът на маратонката включва плоска подметка, по едно и също време постоянна и гъвкава, което я прави идеална за необятен набор от придвижвания. Както споделят, когато изглеждаш добре, се чувстваш добре. 

Технологични нововъведения

Технологията играе значима роля в метода ни на живот. Инфрачервени термометри и апарати за йонофореза са измежду нововъведенията, които могат да ви оказват помощ да следите здравословното си положение и да подобрите тренировките си. И не забравяйте, че мониторингът на кръвното налягане по време на подготовка със смарт часовник е от решаващо значение за хората с хипертония или тези, изложени на риск от развиване на такава.

Продукти за възобновяване

След интензивни тренировки, е значимо да се погрижим и за възобновяване на тялото си. Все отново стилът и силата би трябвало да бъдат постоянно в цялостен баланс. Карнитинът е известна хранителна добавка, която може да помогне за увеличение на силата и възстановяване на спортните достижения във фитнеса. Действа, като усъвършенства способността на тялото да употребява мазнините като източник на сила, а това води до  повече устойчивост и по-малко отмалялост по време на подготовка.

Добавката от Scivation Xtend  е превъзходен артикул, който съдържа незаменимите аминокиселини, и е за тези, които желаят да усилят силата и достиженията си. Тези аминокиселини са съществени градивни детайли на протеина, който е от решаващо значение за мускулния напредък и възобновяване. Чрез допълнение с добавката мускулите получават нужните хранителни субстанции, с цел да се възстановят и порастват след интензивни тренировки. Освен това могат да оказват помощ за понижаване на умората и възстановяване на издръжливостта по време на подготовка, което ги прави скъпа добавка към всеки фитнес режим.

Телешкият колаген е неповторима добавка, която може да помогне за възстановяване на здравето на ставите и да понижи риска от пострадване по време на подготовка. Колагенът е протеин, който се намира в съединителните тъкани в цялото тяло, в това число в ставите. Чрез допълнение с телешки колаген, хората могат да оказват помощ за подсилване на ставите си, понижаване на възпалението и възстановяване на цялостната подвижност. Това може да докара до понижен риск от пострадване и усъвършенствано показване във фитнеса.

Протеиновите добавки  са известен избор за хора, които желаят да усилят своята сила и жанр във фитнеса. Тези добавки са предопределени да обезпечат на тялото нужните аминокиселини за подкрепяне на мускулния напредък и възобновяване след подготовка.

Магнезиевите лепенки служат за възстановяване на представянето във фитнеса. Магнезият е главен минерал, който играе жизненоважна роля за мускулната функционалност и производството на сила. Магнезиевите пластири са предопределени да доставят непрекъсната и следена доза магнезий непосредствено през кожата, заобикаляйки храносмилателната система.
 
Инвестирането във висококачествено облекло и аксесоари за фитнес може да помогне на хората да се усещат уверени и стимулирани по време на подготовка, подобрявайки общото им показване и наслаждение. 

 

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР