В деня, в който най-големите опашки са пред магазините за

...
В деня, в който най-големите опашки са пред магазините за
Коментари Харесай

Първите мъже в държавата честитиха 8 март на българските жени

В деня, в който най-големите опашки са пред магазините за цветя, първите мъже в страната честитиха Международния ден на дамата 8 март на българските дами и им благодариха, че са до тях.
Още по темата
Не всички се сетиха, други замълчаха по разбиране, защото избрана част от дамите не честват този ден и избират да заложат на християнския празник Благовещение.

Белязан с щампата " комунистически празник ", или не, 8 март, който е обвързван най-много с равенството на дамите по света и спазването на техните права да получават почтено възнаграждение наедно с мъжете, да гласоподават и да не са третирани единствено като полов обект, измежду болшинството от българите обичайно е уважаван.

Своя привет за празника насочи президентът Румен Радев, който пожела на българките да бъдат обичани и ценени. 

" Честит 8 март, скъпи български дами! Продължавайте да вдъхновявате с вашето достолепие и омагьосване, да носите деликатност и топлина в живота на вашите фамилии и близки! Бъдете здрави, обичани и ценени! ", пожела на българките Румен Радев във Facebook.

Президентът придружи поздрава си в обществената мрежа със фотоси на влюбени, хванати за ръце.



Премиерът Гълъб Донев посвети на 8 март встъпителните си думи преди съвещанието на Министерския съвет. Донев поздрави българските дами за 8 март, без значение дали честват, или не.

" Вие сте мъдрост, нежна мощ ентусиазъм и живот ", обърна се той към дамите. " Благодарим ви за смелостта грижата и търпението, с които създавате свят на мир за децата на България ", сподели Гълъб Донев.



Христо Стоичков прегърна виртуално всички дами по света и илюстрира признателността с букет рози през профила си в Инстаграм.

Камата не скри, че мъжът е този, който застава спокойно и извършва пред нежната половина на човечеството.

" 8 март е! Денят, в който ние, мъжете, козируваме спокойно пред нашите цветя! 8 март е обичаният ми празник! Почитаме всички дами! Всички майки! Вие сте по-добрата половина на света! Вие сте ни основали и ние се прекланяме пред вас! Никого не разделям, прегръщам всички дами по света! "

Трима измежду политиците също побързаха да честитят женския празник.

" Честит празник на всички български дами! Бъдете все по този начин неподражаема мека мощ и с усмивка се борете в този сякаш мъжки свят ", е посланието на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който също го насочи през обществената мрежа.



 

Костадин Костадинов също не не помни за празника. " Честит 8 март, уважаеми сънароднички:) Нищо не е един мъж без жена до себе си - ето за какво в този ден приемете нашето боготворене, поклонение и почитание към вас, по-добрата половина от човечеството! ", призна водачът на " Възраждане ".



Председателят на АБВ Румен Петков също не пропусна дамите с честитка във Facebook.

" Честит 8 март, благи дами! Вие носите хубостта, светлината и силата в нашия живот! ", написа някогашният социалист.



Поздрав към дамите насочиха и кметовете на Пловдив и Бургас.

Пловдивският градоначалник Здравко Димитров изненада дамите от общинската администрация, като всяка от неговите служителки получи хубав зюмбюл в саксия.

Бургаският кмет Димитър Николов също насочи пожелания за празника.

" Честит празник, скъпи дами! Бъдете цветни, вдъхновяващи, раздаващи, обичащи и обичани! Не спирайте да ни критикувате, укротявате, успокоявате и с усмивка да ни уверявате, че ние сме по- мощната половина на човечеството
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР