В деня, в който честваме една от най-важните дати в

...
В деня, в който честваме една от най-важните дати в
Коментари Харесай

Мачкай, Гришо!

В деня, в който честваме една от най-важните дати в историята на България, Григор Димитров може да направи най-големия подарък на страната и да се класира на исторически край на шампионат от Големия шлем.

Само преди две седмици това изглеждаше немислимо, изключително след сложния интервал на Григор, през който той загуби 7 от общо 8 изиграни мача през лятото. Но в Ню Йорк първата ракета на България съумя да преоткрие играта си и още веднъж да откри вдъхновението и печелившата формула, които са по този начин нужни в огромните мачове.

За Григор това ще бъде трети полуфинал в Мейджърите след Уимбълдън 2014 и Australian Open 2017, когато беше спрян надлежно от Джокович и Надал, като изключително трагичен бе мачът в Мелбърн, който накара цяла България да залепне за тв приемниците в оня студен януарски ден. Обикновено сме привикнали да виждаме в полуфиналното каре имената на Федерер, Надал и Джокович, само че в този момент единствено испанецът съумя да стигне до тази фаза и той се намира в долната част на схемата. Това дава изключителна опция, както за Григор, по този начин и за Медведев и всичко опира до въпроса, кой ще изиграе по-добре картите си в този предопределен миг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР