В деня на отвличането на Адриан Златков реших да не

...
В деня на отвличането на Адриан Златков реших да не
Коментари Харесай

Борисов: В деня на отвличането не отидох в МВР, за да не ме видят похитителите

В деня на отвличането на Адриан Златков взех решение да не отида в Министерство на вътрешните работи, тъй като при такива случаи похитителите следят придвижването на огромните началници. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред БТВ. Той разяснява оповестената от бащата на Златков информация, че го е поканил в дома си в Банкя вечерта след похищението.
" Човекът беше ошашавен. Когато има такива тежки закононарушения като отвличането, проверяващите се пробват да стигнат до нарушителите, а родителят да си получи детето ", изясни Борисов. По думите му не е правилно, че в Банкя е бил проведен трети щаб по случая, а просто съответните полицейски шефове са давали информация за протичащото се.

Борисов разяснява и акцията на ГДБОП от уикенда, при която бяха задържани 8 души от проведена незаконна група.

" Сериозна група, има задоволително доказателства против нея. Утре Министерство на вътрешните работи ще оповестят детайлности. Занимавали са се с всичко, което може да ви мине през акъла ", добави Борисов, без да дава отговор на въпроса дали тази група има общо с отвличането на Златков, каквато информация се появи по-рано.

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР