В деловодството на парламента все още не е депозирана оставката

...
В деловодството на парламента все още не е депозирана оставката
Коментари Харесай

Вежди пред съдбовно решение, кога ще го вземе

В деловодството на Народното събрание към момента не е подадена оставката на Вежди Рашидов като ръководител на Комисията по културата и медиите, с цел да стане факт тя би трябвало да бъде гласувана от Народното събрание. 

-->
Това ще се случи през септември в постройката на някогашния партиен дом, където депутатите ще възобновят работа си след ваканцията. Не е изключено тогава Рашидов да подаде и оставката си като народен представител. Припомняме, че от ГЕРБ-СДС желаеха той да напусне поста, откакто негов коментар за дамите жертва на домашно принуждение, изработен в почивката на изключителното заседание на Народното събрание, провокира скандал и вълна от отвращение. 

В телефонен диалог пред NOVA той съобщи, че след края на месец август ще вземе дефинитивно решение дали да остане в Народното събрание. За да се резервира ангажимента за систематизиране на председателските места в комисиите, от ГЕРБ още веднъж би трябвало да предлагат претендент.

Позицията на „ Възраждане ” за абсурда пристигна едвам през днешния ден. Те показват, че сме станали очевидци на „ двуличие ” от по този начин наречената демократична общественост, само че никой не е обърнал внимание на одобрителната усмивка и дружеския смях на Никола Минчев. От Българска социалистическа партия дефинираха като „ неприемливи ” думите на Рашидов, а Движение за права и свободи и Има Такъв Народ не разясниха тематиката.

Оставката на Вежди Рашидов като народен представител желаеха от Български фонд за жените и приканиха всички партии да я гласоподават. „ Вие нямате място в българския парламент! А извинението ви няма никаква стойност ”, показват от организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР