В декларацията за началото на парламентарната сесия на ГЕРБ прочетена

...
В декларацията за началото на парламентарната сесия на ГЕРБ прочетена
Коментари Харесай

Цветанов към президента: Големите амбиции се раждат с големите комплекси

В декларацията за началото на парламентарната сесия на ГЕРБ прочетена от Цветан Цветанов продължи задочната замяна на обвинявания сред ръководещите и президентът Румен Радев. " Прожекторите са включени, господин президент, налага се да се опитате да видите забележимото, че България се движи в вярната посока. Според вас няма дребни и огромни страни, а такива с огромни и дребни упоритости. Големите упоритости се раждат с огромните комплекси, а у нас е задоволително ярко, с цел да се вижда всичко това ", сподели Цветанов в отговор на лекцията на президента Румен Радев в която той сподели, че България е на мрачно и е извънредно време да включим прожекторите.

Според ръководителят на ГЕРБ в Народното събрание предходната сесия е протекла на фона на напъните на болшинството да работи като постоянен фактор на Балканите, а Българското председателство е посочило, че България е многообещаващ сътрудник. Най-големият триумф на европредседателството е извършената среща сред Европейски Съюз и Турция във Варна, счита Цветанов, тъй като срещата разчупила ледовете.

Създаването на условия за икономическо развиване и разцвет на българите остава приоритет , заявява Цветанов. " Увеличихме с 25% заплатите на учителите. В Бюджет 2018 са планувани повече от половин милиарда лв., с цел да подобрим образованието ", акцентира Цветанов. Като най-важна стъпка в образованието съгласно ГЕРБ е 22 000 деца са върнати в просветителната система.

Продължава санирането на жилищни здания по националната стратегия за енергийна успеваемост, завършила е работата върху 1065 многофамилни жилища и ще бъдат създадени разновидности за продължаването на програмата, регистрира още Цветанов.

В опазването на здравето приоритет остава грижата за здравната сигурност на българите, работи се по план за модернизацията на Спешната помощ. Поддържаме наклонност за резистентен стопански напредък. За 2019 година се чака 4% стопански напредък. Вярваме, че страната би трябвало да харчи толкоз, колкото изкарва, акцентира Цветанов. 7,9% е средномесечното ниво на записаните безработни за 2017 година Това са най-ниските стойности на безработица за последните 9 години, разяснява Цветанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР