В декларация от името на парламентарната група на БСП за

...
В декларация от името на парламентарната група на БСП за
Коментари Харесай

Торта с образа на паметника на СА разгневи БСП, Свиленски нарече ДБ „новите варвари“

В декларация от името на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски назова депутатите от „ Демократи за мощна България “ и „ Демократична България “ новите варвари на България. Поводът за декларацията са тържества с присъединяване на депутати от двете партии, на които е имало торта с облика на паметника на руската войска. „ Засрамете се, вие сте новите варвари на България “, сподели Свиленски, представен от Българска телеграфна агенция.

Той се обърна към Бойко Борисов, като уточни, че с гласовете на ГЕРБ в предходния състав на Общинския съвет в София е станал вероятен демонтажът на Паметника на Съветската войска.

Свиленски сподели фотосите от трибуната на торта с отрязана глава. По думите на Свиленски тези хора от Демократична България по този начин се забавляват – по този начин честват, това им е най-успешният миг. „ Тази торта е привет към унищожителите на МОЧА “, сподели Свиленски и добави, че тези хора желаят да ръководят София. Срам и срам за България, позор и срам за българската политика, добави той.

Нарочно попитах сътрудници дали са участвали, те потвърдиха, добави депутатът. Той сподели фотоси и от другото празненство на ДСБ, където по думите му „ удовлетворена демократка реже още веднъж главата на боеца. Така честват те, това им доставя наслаждение, нравствен мир, успокоение за изпълнен дълг “, установи Свиленски и попита Атанас Атанасов, водач на ДСБ, дали не е срами.

Във всяка една европейска страна този акт щеше да докара до национални митинги и оставки на всички, които са участвали там. Излезте, извинете се, разкайте си. Когато казахме, че тези дейности са безчовечие, това имахме поради, господин Борисов, означи Свиленски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР