В числа говори Тодор Капитанов.Вярвам, че всичко в този живот

...
В числа говори Тодор Капитанов.Вярвам, че всичко в този живот
Коментари Харесай

Колко струват жените: Ценоразпис

В цифри приказва Тодор Капитанов.

Вярвам, че всичко в този живот се заплаща. Да бъдеш с жена – също. Много е елементарно на мъжете да си платят, с цел да бъдат с някоя.

Но могат ли да накарат и дамите да изискат да бъдат някой от  тях против избрана сума?

Отговорът е безапелационен – да, може. Жените са елементарно подкупни и с минимални средства можеш да постигнеш най-много ефикасност при спорене с тях.

Всъщност, в случай че би трябвало да съм почтен, мъжете могат да накарат всяка една жена да бъде с тях, без даже да се постанова да заплащат и една стотинка.

Ако приемем, че дамите са стока, вижте този ценоразпис, от който ще разберете какво и какъв брой тъкмо би трябвало влагат мъжете, с цел да могат да придобият дамата без пари.

Време

Нищо няма да наруши всекидневието на мъжа, в случай че прекарва повече време с дамата по метод, който ще се хареса на нея. Да, никой мъж не обича да прави женски работи. Но пък дамите в действителност и не чакат мъжете да вършат каквото и да е от тези неща, а просто да бъдат до тях. На дамата би трябвало да се отделя време, изключително когато тя помоли за това.

Цена: 0.00 лева

Разговори

Говоренето с дамата е наложително, само че също по този начин и нейното чуване. Дайте ѝ опция да споделя с вас паники и наслади, даже и да ги считате за отегчителни женски приказки. За дамите тези неща са значими. Изслушвайте ги. Дамите мъчно се доверяват, а щом са избрали да споделят персонални истории с вас, значи сте специфични за тях и би трябвало да почитате това.

Цена: 0.00 лева

Комплименти

Коя жена не обича да чува красиви думи във връзка с себе си? За кого пестите комплиментите си, момчета? Не ги пестете, апелирам ви! Ако ви впечатли нещо в дамата, то мигновено ѝ го кажете с възторг. Без значение защо. Приемат се всевъзможни похвали – за облекла, обувки, бижута, грим,  усмивка, поведениe, проекти, минало, бъдеще, настояще… за всичко. Жените чакат това от мъжете и не е неприятно господата да развържат малко срамежливите си езици.

Цена: 0.00 лева

Любов

С обич правете всичко за дамата! С обич правете всичко за другите! С обич правете всичко за себе си! С обич правете обич! Джон Ленън го е споделил най-добре: „ Всичко, от което се нуждаем, е обич ”. Знайте, че дамите се нуждаят от доста, доста обич. Те са алчни за обич. Дайте им я, тъй като любовта за тях е смисълът на живота и е доста евентуално да са прави в преценката си.

Цена: 0.00 лева

Цветя

Ако желаете да извършите в действителност безценен подарък на жена, то би трябвало да се спрете на цветето. Нищо не може да се съпостави с жеста, който мъжът прави, поднасяйки цвете на някоя жена. Цветето стана много подценяван подарък последно време, само че това го прави още по-специален. Жените знаят същинската му стойност. Никога не пропускайте опцията да подарите цвете. Ако пък съумеете да го откраднете от някоя градина, ще му придадете още по-голяма прочувствена стойност.

Цена: 0.00 лева

Прегръдки с целувки

Жените харесват мъжете да бъдат сърдечни с тях. Има ли по-сърдечен жест от прегръдката и целувката? Не мисля. Не се стеснявайте да вършиме смели крачки към сходно физическо доближаване. Ако дамата смята, че нарушавате персоналното ѝ пространство, тя ще ви предизвести, без да ви упреква за това. Каквато и да бъде нейната реакция обаче, тя ще се почувства поласкана. Дерзайте!

Цена: 0.00 лева

Секс

Мъжете би трябвало да вършат секс! Много секс. Бурен секс. Страстен секс. Само тогава изброените нагоре неща имат значение за дамите.

Цена: 0.00 лева

Накрая общата сума, която мъжете би трябвало да платят, с цел да накарат една жена да бъде с тях, се равнява навръх 0.00 лева Да, без пари. Не всеки мъж обаче може да си разреши да не заплаща на дамите, тъй като това изисква неимоверни старания, извънредно огромно самообладание, мощна воля и стоманен темперамент.

Все мъжки качества, които дамите търсят в индивида, преди да му се отдадат. Защото същинските дами ценят отделеното за тях време за диалози, комплиментите, съпроводени с цветя, целувките и прегръдките. И всичко това да е направено с доста, доста обич, нали?

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР