В четвърти епизод на Ергенът Алек покани 38-годишната парфюмеристка Милена

...
В четвърти епизод на Ергенът Алек покани 38-годишната парфюмеристка Милена
Коментари Харесай

Три пъти на косъм от смъртта и ежедневни подигравки правят Милена от Ергенът още по-силна

В четвърти епизод на " Ергенът " Алек предложения 38-годишната парфюмеристка Милена на диалог в градината на имението.

" Отдавна чаках този миг, с цел да си поговорим. Държа на дълбоките и същинските неща. За мен стойностните неща са в действителност невидимите. Намирам смисъл в дребните неща, в детайлите. Очите елементарно се пленяват, само че същински значимото е невидимо за очите “ – показа Милена, което е родена в София, само че по душа е френска аристократка от XIX век.

" Имала съм сложен живот. При мен се оформи един кръг – неспокойна, конфликтна фамилна среда и след това на учебно заведение, където най-уязвимите биват нападани. Обидите започнаха. Наричаха ме травестит. Аз бях високо момиче… мечтаех си да бъда най-грозното момиче, само че момиче, не травестит! Утехата ми беше учението, бях цялостна отличничка “ – призна Милена пред Алек.

" Целият ми живот е минал в компликации. Имах анорексия, тежка степен. Била съм три пъти на прага на гибелта. Живея моя четвърти живот, по тази причина правя оценка всяка минута от него “ – показа през сълзи Милена, която е имала 6-годишна връзка с един от световноизвестните учени в региона на теоретичната физика.

" Ти си толкоз тиха и спокойна. Заслужаваш цялата обич на света и да имаш единствено усмивка на лицето си “ – успокои я Алек.

  " Тя е кристално чиста, не знам по какъв начин ще се оправя с тази трошливост “ – добави Ергенът пред камерата на сантименталното риалити, написа Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР