В четвъртък започва традиционният общинският конкурс „Да украсим Бургас“. Условието

...
В четвъртък започва традиционният общинският конкурс „Да украсим Бургас“. Условието
Коментари Харесай

Започва конкурсът „Да украсим Бургас“

В четвъртък стартира обичайният общинският конкурс „Да украсим Бургас“. Условието за присъединяване е да се удостовери със фотография или малко видео, принос за цялостното празнично въодушевление посредством изработката на атрактивна Коледна декорация. Тя би трябвало да е сложена на външни фасади на офиси, магазини, блокове и публични здания в Бургас.

„Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!“ е мотото на новото издание на обичайния конкурс. Той се провежда за 12-ти път в навечерието на Коледните празници. Крайният период за присъединяване е 15 декември, събота. Целта е да се насърчи творчеството и персоналната самодейност на бургазлии.

Ваучери за посещаване на остров Света Анастасия и археологически комплекс „Акве Калиде“ през новата 2019 година са част от премиите, които чакат финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно направени сувенири от Общинско дружество „Морски знаци“, както и новият първокласен календар на Община Бургас за 2019-та.

В „Да украсим Бургас“ могат да вземат участие блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, учебни заведения и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР