В четвъртък ще има променлива облачност. Само на отделни места

...
В четвъртък ще има променлива облачност. Само на отделни места
Коментари Харесай

Какво ще бъде времето в празничния ден

В четвъртък ще има променлива облачност. Само на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 14°.    

Над Южното Черноморие ще бъде най-вече облачно с превалявания, които след обяд ще спрат, а облачността ще се раздра. По северното крайбрежие ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода от 15° северното крайбрежие до 22 по най-южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.  



Над планините ще има променлива, по-често забележителна облачност и тук-там ще превали слаб дъжд, над към 1800 сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.

В петък ще има променлива облачност , тук-там с превалявания от дъжд, най-вече слаби; в планините над 1800 метра ще превалява сняг. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Ще бъде хладно за интервала, с минимални температури в множеството места сред 4° и 9° и оптимални - сред 15° и 20°. През почивните дни и при започване на новата седмица ще бъде най-вече слънчево. В събота основно над източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания, а вятърът ще остане от запад-северозапад, през втората половина от деня ще се завърта към югозапад.

Още информация за времето четете в. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР