В четвъртък радостно или интересно събитие свързано с момиче или

...
В четвъртък радостно или интересно събитие свързано с момиче или
Коментари Харесай

Хороскоп: Неприятности за повечето зодии вещаят астролозите

В четвъртък радостно или забавно събитие обвързвано с момиче или млада жена ще бъдат мотив за връзка с разнообразни хора от близко и надалеч.

Възможен е триумф в живота им, който да бъде мотив за среща или събиране. Новина или телефонен диалог обвързван с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви даде информация за неприятности в техния живот или в живота на хора, които познавате. Този ден ще бъде удобен за развиване на ваши фамилни и битови каузи и задължения. Ще можете да разчитате за тях на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

През този ден обаче е допустимо посещаване в дома ви от човек, който идва за да провокира спор или да ви въвлече в неприятна обстановка. Бъдете деликатни!

Овен

Старайте се да избягвате срещи със съмнителни персони. Вероятно желаят да ви употребяват. В разногласията с околните хора преимуществото е на ваша страна.

Днес съдиите може да се отличават с по-голяма правдивост, а юристите, занимаващи се с изработването на закони, с акуратност, въпреки и с някакъв консерватизъм.

Вероятно е преизчисление на заплатата не във ваша изгода.

Телец

Звездите предлагат да сте деликатни и внимателни, да избягвате ненужните диалози, тъй като те към този момент са безполезни. Няма да доведат до нищо друго с изключение на до взаимно неспокойствие.

Не се опасявайте, никой няма да ви излъже, противоположното, вие получавате много повече, в сравнение с давате на обичания си човек.

Вероятно е през днешния ден да ви се наложи да решавате няколко въпроса по едно и също време. Не давайте недомислени обещания по парични въпроси.

Близнаци

През втората половина на деня Близнаците може да се срещнат с забавен човек, който за известно време да заеме всичките им мисли. След това е допустимо тежко отчаяние.

Ако околните хора не споделят вашите ползи, това доста може да усложни живота ви.

Успешен ден за креативен изказвания, опити и приемането на информация. Бъдете деликатни с клетвите и обещанията да помогнете.

Рак

Може да почувствате потребността да изразите на обичания си човек своите мисли и усеща. Възможни са, както преди, сблъсквания с казуса на взаимоотношенията с близките.

Днес ви е мъчно да се вглъбите в себе си и да погледнете по новому на света. Денят е неподходящ за установяването на контакти и интензивно делово другарство.

По-нататъшното развиване на партньорските връзки желае от вас внимание и обсъждане на плановете.

Лъв

Емоционалната неустойчивост и схватливост, рязкостта в изявленията и лекомисленото отношение към вероятните загуби могат да се отразят върху резултатите от работата.

Възможно е отрицателно въздействие на непряк човек върху любовните ви връзки. Денят е обвързван с злословие, експанзия и гонене.

Не е изключено отрицателните трендове от деня да провокират финансови усложнения, неприятни вести и борба с сътрудниците.

Дева

Ситуацията денем може да ви се стори безнадеждна. При доста Деви са вероятни проблеми с роднините или околните другари. Девите може краткотрайно да изгубят способността си да се концентрират и да виждат проблемите като цяло.

Малкото попълнение на бюджета няма да позволи проблемите ви.

Везни

Възможно е ново другарство, което може да обърка всичките ви проекти и да наруши нормалния ход на живота ви. На мнозина се постанова да извършват „ черната “ домашна работа, което е потребно за тях.

Възможно е да ви се наложи да изпълнявате по едно и също време няколко неща. Общуването с нужните хора може да донесе огромна изгода, само че това ви коства прочувствени загуби.

Скорпион

Денят носи маса удоволствия. Срещата с другари и близки може да послужи като подтик за обновяването на активността и на живота изобщо. Денят е удобен за професионалното израстване

. Захващайте се уверено за новото начинание – може сполучливо да го завършите. Възможно е нищожно възстановяване на материалното състояние.

Стрелец

Днес може да се разочаровате от личните си благоприятни условия. Но без значение от това, вие може да се възползвате ненапълно от удобното състояние на звездите и да блеснете с някои позитивни черти на вашия темперамент.

Не забравяйте за хората, които са ви помагали до момента. Обърнете повече внимание на обичания човек.

Неочакван подарък изработен от вас може да освежи вашите усеща.

Козирог

Възможно е всичките ви замисли да са обречени на неуспех, пък и надали през днешния ден оставате удовлетворени от срещите. Препоръчва ви се да заемете изчаквателна позиция.

Не би трябвало да планирате никакви съществени неща за този ден. Парите са един от главните претекстове за постъпките на Козирозите.

Водолей

Не е изключено малко счепкване сред влюбените, което да скапе положителното въодушевление на Водолеите. През втората половина на деня са вероятни домашни грижи или неприятна новина, които да изискат от жените-Водолеи решителни дейности.

Парите постоянно са нужни и вие почтено ги печелите, въпреки че вашите намерения са надалеч от решаването на финансови проблеми.

Заплашващите ви финансови неприятности може да ви заобиколят.

Риби

Поради отслабената ви аура е допустимо влечение към порока. Проявете вродената си дарба да възстановявате разрушените връзки и да постигате взаимно единодушие по най-тежките въпроси.

Неблагоприятен ден. Днес ви е мъчно да работите и настроението ви може внезапно да се утежни.

Възможно е утежняване на финансовото състояние на Рибите на фона на нестабилната социална обстановка.
Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР