В четвъртък през деня с умерен запад-северозападен вятър ще прониква

...
В четвъртък през деня с умерен запад-северозападен вятър ще прониква
Коментари Харесай

Времето: Северозападен вятър носи захлаждане

В четвъртък денем с сдържан запад-северозападен вятър ще прониква студен въздух. Облачността ще е най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, основно в северните и планинските региони съпроводени с гръмотевици. Максималните температури ще са от 17-18 градуса в Северозападна България и Софийско, до 26-27 градуса на места в Югоизточна България, където преди обяд ще бъде най-вече слънчево. 

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, в обособени региони с гръмотевици. По най-високите елементи ще превали и сняг. Ще духа сдържан запад-северозападен вятър и с него дневните температури ще се намалят, оптималната на 1200 метра ще е към 11 градуса, а на 2000 метра - към 4 градуса.

Над Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места до вечерта ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще е сред 19 и 24 градуса. Температурата на морската вода ще е 11-14 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 06:00 часа и залязва в 20:47 часа. Продължителността на деня е 14 часа и 47 минути. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР