В четвъртък херцогът на Съсекс изрази подкрепата си към неправителствената

...
В четвъртък херцогът на Съсекс изрази подкрепата си към неправителствената
Коментари Харесай

Меган и Хари притеснени за бъдещето на Арчи - slava.bg

В четвъртък херцогът на Съсекс изрази поддръжката си към неправителствената организация „ African Parks “, пишейки увода към годишния ѝ отчет. В известието си Хари, който е и президент на самодейността, съобщи, че желае да обезпечи по-добро бъдеще на брачната половинка си Меган Маркъл и техния едногодишен наследник Арчи.

„ След като станах татко, усетих напрежението да обезпечавам на децата бъдещето, което заслужават. Бъдеще, което към момента им принадлежи. Бъдеще, което е цялостно с благоприятни условия и хрумвания “, написа Хари. Той добавя, че всеки един от нас би трябвало да взе участие в смяната, с цел да може светът да се възвърне от всички екологични произшествия и да стартира да живее своя втори живот.

Херцогът засегна и тематиката за здравната рецесия, която стартира при започване на това десетилетие. „ В момента следим по какъв начин се губят доста човешки животи и сме по средата на световна пандемия, която съществено удари всеки един от нас. Предизвикателствата на този интервал занапред ще излизат нескрито, само че ние не би трябвало да бъдем парализирани от тях “. Принцът показа, че организацията „ African Parks “ прави всичко допустимо, с цел да реши проблемите на планетата.

Съобщението на Хари идва единствено седмица откакто стана ясно, че Меган е направила специфичен подарък на Арчи. Тя към момента поддържа организацията „ Mayhew “ във Англия, която се грижи за животните и тяхното богатство. Маркъл е нейн патрон от 2019 година, а в този момент е избрала да включи и сина си в самодейността. Тя е кръстила едно от кучетата Арчи и е дала обещание, че ще го спонсорира и ще се грижи за него от разстояние.

Тя показа, че в този момент е по-важно от всеки път да се оказва помощ на животните, защото доста хора се отхвърлят от тях и ги оставят в приюти, тъй като нямат финансовата опция да ги гледат. „ По време на пандемията разбрахме, че е извънредно значимо да се грижим един за различен “, споделя Маркъл.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР